29 June 2008

to sis lynna : hehe.. sori ye! =D


Hehe..
sebenarnya sis lynna dah lama tag aku untuk mende alah ni..
tapi baru sekarang aku ade masa untuk ini semua..
maklumlah terlalu sibuk uruskan hal diri..
x banyak barang dalam beg aku jika aku mau keluar kemana-mana..
hanya ada barang wajib dan yang terpenting sahaja..

sekarang ni waktu berlalu begitu cepat..
macam x bagi aku bernafas walau untuk sesaat..
rasa macam malas aje melangkah ke Shah Alam tu..
so boring!!
Uh..

Antara barang-barang wajib adalah :-
Suspend ler plak.. okeis.. ni dia!

Green bag – my only favorite color…
Black purse yang selalu kosOng! Huhu.. =)
Compact powder by Silky White (code: 06)
In2It eye shadow
Magic lipstick by Nutrimetics
Elianto lip gloss
Brush by Oriflame
Foundation by Tia Amelia
Grey lenses by Freshlook
Sterile by UVSoft for lenses
Pen – its compulsory.. I bring it wherever I go..
Pendrive - ini pun wajib jugek..


Erm.. itu aje la kut..
Banyak-banyak nanti kang, gelembung la plak beg kecik ni.. hehe..
Biasanya handphone aku x masukkan ke dalam beg takut-takut terjatuh ke ape ke..
Lagipun, handphone ni nyawa kedua aku..
huu.. =)
Kalau kamera plak, aku lebih senang masukkan ke dalam poket seluar..
kecik aje kamera tu..
senang la skit nak bawa kemana-mana..
x risau nak mencari-cari.. iye kan?


p/s : dah lama x update blog..
x sempat laa..
banyak yang aku mahu ceritakan..
sabar la yee.. =D

26 June 2008

.. swEeT ..


alahaiii..
aku rindu sangat kenangan ini..
buat teman-temanku, aku akan sentiasa mengingati kamu semua..
ingat, aku selalu pesan, kite kawan sampai mati!

24 June 2008

.. jOm mamam!


majlis makan untuk menghilangkan keBosanan..
wah!
kami melaburkan FULUS di NoOdle Station yang terletak di tingkat 3, KB Mall..
great!! tapi ini aje yang sempat aku paparkan..
masa x banyak untuk aku berbicara..
uhh! senantiasa jealous tengok aku kan?
huu..
anyway.. enjoy watching my photOs..
hee.. =)

bersama member aku yang paling aku sayang..
we have been together since we're 13 years old..
lama kan?
kini aku dah 22 tahun.. dia pun same..
hope perkenalan pertama itu akan berpanjangan..
insyaAllah..
=p





.. cerita hari sabtu!!

haa..
ini pula cerita hari sabtu lepas..
huu.. =)
cantik jugek kak lynna neh..
kagum tengok die n her boy..
same padan n same cantik..

ape-ape pun, a million thanks goes to them coz susah-susah datang dari jauh nak deliver item ituw..
memang cantik n really-really nice..
padan dengan aku yang kurus ini..
=p
okehh kak lynna, do the best to your relationship..
nani akan selalu mendoakan orang yang bercinta jarak jauh nei..
hope ikatan itu berkekalan sampai ke akhir hayat yee..

by the way, ini ler pics yang sempat kami pose on that day..
hee.. aku yang rendang..
SEBAB..... kak lynna tinggi sangat..
hehe..
=)

owh! lupa pulak nak bagitau..
aku jumpa couple yang chantek ini di dalam Kedai Buku Popular kat KB Mall..




23 June 2008

aku di sini lagi..

sorry sangat kerna aku tersangatlah sibuk menguruskan hal rumahtangga lately.. huhu..
hal anak-anak dan suami terchenta, hal dapur yang harus berasap,
hal sekolah anak-anak dan hal kerja di pejabat!!
haha.. poyo jek..mane
kawen agi arr!!
i am a
single and available gurl..
opss! jangan bagitau hairul yee.. nanti die mara aku.. huu.. =D

sangat penat hari ni..
ni pon aku belum sampai rumah lagi..

masih berkejar-kejaran di ibu negeri kelantan ni..

penat sungguh!!
kini aku sedang merayau di wakaf che yeh pulak..
hehe..
mama jangan marah yee..
=)

.... bermulanya sebuah dongengan!

aku
ditinggalkan di perkarangan KBMall by my future bro in law at 10.30 in the morning..
(sham, don't get confuse! its just a confusion)
haha!!
aku sensorang pergi menyemakkan mall itu dengan purse yang kOsOng!
huuu.. sangatlah sebak..
urmm.. mama ade bagi fulus tapi memang x cukup untuk aku menyedapkan hati ini..
betul! hati ini meronta
untuk memborong itu dan ini..
tapi apakan daya aku..
aku masih lagi memegang gelaran 'pelajar' yang betul-betul ketandusan uwang! uhh.. =(
tapi xpe..
it's just for temporarily..
nanti bila dah keje, aku nak balas segala dendam kesumat ni..

OKAY! dah.. kita stop dulu pasal merapu-rapu itu..

bermula pukul 10.30 pagi, kaki ini
berjalan mengikut waktu berputar..
sedar-sedar dah pkul 1.30 petang.. hahaha.. sengal sangat rasanya..
berjalan x lenguh tp x sedar langsung waktu berputar..
entahh.. mungkin xde orang kut..
sedang aku enak berjalan, adik aku plak call and her boy
tersengih-sengih.. opsss!!! MAKAN?
yesss.. ye ye ye.. i am cOming! kalo bab-bab makan ni memang aku ON!
huuu.. =)


okey.. majlis
makan-makan dijalankan di PIZZA HUT..
hoyey!! aku suke sangat..
makan punya makan, datanglah member dorang meramaikan majlis
(cutiest boys)..
ermm.. bagus jugek dorang datang.. habes juge la pizza yang 2 slices tuw..
kami dah betul-betul FULL! fuhh.. konyamnyee.. =)

ermm.. habes je makan, aku pulak yang di ajak untuk meramaikan gelanggang bowling kat pacific tuw..
ler.. awat x habaq awai-awai yang hangpa nak p men bowling?
kalo ceq tau, cek xpakai baju kurung inih! heh!!
kurang asam betui adik-adikku sayang neh..
ermm.. xpelah.. aku just bagi
dorongan n sokongan aje..
chayo'-chayo'.. men leklok ye adik-adik.. aku juge la meleleh air liur..
tapi xpe.. kalo x, x ke naya
terselak kain neh depan depa-depa suma?
aihh..
malu seh....

after main mende alah tuw, aku dah rasa kebas tubuh!
opss.. kaki pon same gak arr! sume kebas..
AKU NAK BALIK!!! penatnye seharian..
cume aku x rase sangat
'kepenatan' itu sebab aku 'TERBELI' barang yang aku idamkan selama ini..
huu.. akhirnya aku dapat.. yeh!
hehe..
mengidam!
kalo di tambah tolak darab bahagi, 5 jam lebih aku merayau-rayau kat KBMall tuw..
haha.. duet pon habes...
=(

okay.. stop here..

my
previous story akan di dongengkan ini malam..
tapi kalau mata ini belum terkatup la..
=D

me,
:: zatul hernani mohd nawi ::




























































22 June 2008

selamat pagi lagi... ;)


::selamat pagi lagi::

iye-iye..
semalam sudah selamat pagi dan hari ni pun selamat pagi juge..
hehehe..
bersyukurlah sebab kita masih lagi dapat bernyawa di bumi ALLAH ni..
anyway, selamat-selamat untuk semua..
jangan nakal-nakal hari ini ye..
jaga diri baik..

p/s : next entry after done all my tasks!
hohoho.. macam banyak sangat keje die..
uhh.. babai!

eye On me, zatul naNi...

21 June 2008

pagi nan indah..



It's a
new day..
Open my eyes and my path is clearer..
Pushing ahead till my goal gets nearer..
Spread my wings..
I'm doing things my way..
It's a new day..
























me,
zatul hernani mohd nawi

20 June 2008

hari ini..

morning to all..
hye and dah bangun ke semua?
bersarapanlah kamu dengan makanan yang HALAL dan elok untuk perut yee... =p

aku x rasa sangat mahu ber-BLOG-ging pada hari jumaat yang SUNNY ni..
sebabnya, aku terlalu banyak kerja yang mahu dibuat..
hari ni kemungkinan rumah aku akan berBBQ then rasanya macam x sempat nak check blog..
sorry for today ya.. all comments will be replied and updated sOon..

work lists:

- pagi ni pergi pasar tani kat machang ni nak pergi beli bahan-bahan untuk perap ayam dan juge bahan untuk buat sos.. (secret sauce recipe!) hehe..

- ituw aje yang aku sempat celotehkan..

- will be continued after BBQ's.. owkay! babai..

to : sis lynna, esok laa nani g KB yer..

19 June 2008

saya mahu Zzzzz...

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

wishing you with GOOD NIGHT..
selamat tidur semua!
saya selalu pesan : mimpi indah....

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

malam maseh mude!

jam di dinding menunjukkan sudah pukul 12:13 tengah malam.. tapi mata saya memang masih segar.. saya pun masih sedar.. arghh.. kenapa wahai mata kamu x mahu pejam lagi? owh mataku, pejamlah rapat-rapat..

saya masih
menunggu sesuatu kah? atau sedang mengelamun memikirkan masa depan yang masih samar-samar? owh tidak.. dahulu saya bukan begitu.. bukan juga begini..

tetapi, semenjak saya melangkah ke dunia baru,
banyak juga hal kehidupan yang saya amat obses.. kenapa dengan saya? saya tidak tahu kebenarannya.. saya emosi kah? tidakk! saya tidak suka beremosi di saat saya ingin teruskan kehidupan.. apa yang ingin saya katakan, saya tidak SELESA dengan dunia sekarang.. saya tidak selesa melihat kerenah orang-orang kita.. saya tahu kenapa dan saya tak mahu membicarakan ia.. biarlah ianya berlalu..

kemalangan jalan raya sini-sana.. rogol dan bunuh merata-rata.. dadah ditagih bersama-sama..
kenapa saya terlalu obses dengan perkara ini pun saya x tahu.. saya BENCI senario sekarang.. saya benci dan amat benci..

saya hanya dapat berdoa agar keluarga saya dilindungi
ALLAH swt sentiasa.. saya mahu keluarga saya selamat walau di mana mereka berada.. saya SEBENARNYA amat takut dengan kehilangan keluarga saya.. kerana amatlah saya menyayangi mereka semua..

sampai di sini cerita saya yang tak habis ni.. saya selalu penat..

kerana saya banyak hal yang harus disegerakan..


Ya ALLAH Ya Tuhanku, KAU lindungilah ibu ayahku, adik-adikku, kaum keluargaku, aku dan orang-orang yang aku sayangi dari segala bala bencana dunia dan malapetaka akhirat.. amin....


saya yang tak ada mood: zatul....nani

18 June 2008

abah, selamat hari bapa sedunia!

dear ABAH,
nothing much to say,
just to wish you with happy father's day!

you are the greatest ABAH that i have ever...
thanks for being my great ABAH..

my ABAH is a silent person..
but it doesn't mean his silence goes to negative..
i like his cool style!
caya la abah!
=p

anyway,
SELAMAT HARI BAPA SEDUNIA BUAT ABAH

your first daughter,
zatul hernani bt. mohd nawi




p/s :

hehe.. sebenarnya saya memang betul-betul lupa bila tarikh jatuhnya hari bapa sedunia.. memang saya hampir-hampir lupa.. saya tidak terlalu manja dengan abah, jadi terus lupa hari istimewa dia.. sehinggalah pada suatu malam, kedengaran suara adik kedua saya bercerita tentang itu dan ini DAN tiba-tiba muncul perkataan HARI BAPA dan ucapan itu di ucapkan oleh adik ke-5 saya yang kini sedang bersekolah di KOTA BHARU... argghh! rasa sangat malu dan kasihankan abah tiba-tiba.. mungkin itulah silap saya.. terlalu tidak ambil pusing tentang keadaan dunia.. abah, maafkan saya! dan.... SELAMAT HARI ABAH buat ABAH sayang! i love you forever and ever...

;) gud mownim!

..................................................................................................................................................................

(",)

..................................................................................................................................................................

SELAMAT PAGI SEMUA
SEMOGA HARI INI MEMBAWA KEBAHAGIAAN BUAT KITA SEMUA
INSYAALLAH

APAPUN YANG BAKAL BERLAKU HARI INI,
JADIKAN SEMUA ITU PENGAJARAN DAN TELADAN BERGUNA

i am me,
ZATUL HERNANI MOHD NAWI


nite!

-----------------------------------------------------------------------------

selamat tidur semua
selamat malam
mimpi indah ya!

(",)

-----------------------------------------------------------------------------

17 June 2008

i'm getting bOred!












heeeee...
entahlah.. tangan aku gatal sangat mahu menukar template blog ni.. macam-macam aku tukar.. habis template aku wat exploration.. akhirnya.. yang ini jugak yang aku pilih.. waaa..

BUNGA
? i don't like BUNGA but not at all.. just give me a bouquet of flower.. aku terima aje.. hehehe..

=p


tapi, BUNGA jugak yang aku pilih untuk template kali ini..



takpe2.. kita tinggalkan sejenak pasal BUNGA tu..
ermm.. paling aku terkejut ialah.. aku pilih kaler PINK for my template!! ouch!.. i don't like pink color too.. don't know why.. i hate to be pinkish! wekkk!

geli tengok kaler pink neh!
i hate pink since i was standard 1..
masa tadika memanglah xtahu ape2..

but when i'm getting older, older and older, i hate to see pink color..

macam girly sangat.. eeee.. geli laaa!


tapi, bila di fikir-fikirkan balik..
kenapa aku harus membenci pink color? pink x bersalah pun dalam hal hidup aku.. bukankah pink itu warna yang lembut? YA! that's right.. erm.. start from today, i have to like PINK.. but.. slow and steady dulu laaa.. rasanya macam xboleh terima sangat buat masa ni..

last 3 day, aku ade mem'booking' satu item yang warnanya juga PINK..
hahaha.. entah.. item tu cantik di mata aku kot.. kalernya memang pink.. but not soft pink.. it's dark pink.. as usual as i like.. dark! huhuhu.. hurmm.. xsabar nak grab item tu this coming thursday! wah!.. my money is out again! semalam baru je memborong handbag.. korek duit dalam tanah pun xjumpa.. what will happened to me?? =)

ok la..
dah penat n capek..
saya keluar dulu yaa..



p/s : see you next entry..


opss.. HIJAU juga yang aku suka! hehehe..


... angkat kain! hari mau ujan.... ;)


date : 16 JUNE 2008
day : ISNIN
time : 5.15 PETANG
location : HALAMAN RUMAH
subject : HARI MACAM NAK HUJAN! TENGOK LANGIT.. DAHSYAT! HARI PANAS TAPI LANGIT MACAM MAHU RUNTUH....








16 June 2008

GUESS yang x original.. haa.. ;


hehe..

selamat datang ke blog aku yg comot ini bersama handbag baru yg comot..
hahahaa!














































































~~~ inilah antara kegilaan aku hari ni..
tapi x mengapa la.. sekurang2nya aku berpuas hati!!
lepas pada ni, aku kene p korek tanah cari harta dalam tanah plak...
huhu.. habeslah pitis aku kali nie..
aku redha.. =p
wahhh.....


zatul yang rajin ;) uhuh!

hari ini aku tersangatlah rajin..
rajin makcik sorang ni masuk ke dapur..
ehh.. tp hari2 pon aku masuk ke dapur ituw..
huhuhu.. =p
erm.. walaupun aku malas sekalipun, aku kene wat2 rajin..
kalau x rajin, sape la nk amik aku jadik bini depa?
mesti xdak org kan? hihi..
tamau aku.. aku pun ade hati gak nak jadik bini org.. ;)

hari ini seperti biasa aku masuk ke dapur..
dapurku syurgaku..
ahh! almaklumlah aku ni memang gile dapur..
gile masak.. haha.. bwek!

walaupun ape yg aku masak tu x berapa sedap d kalangan org2 yg arif, tp aku tetap masak jugak! nak makan beb.. kalau xmasak kang lapau le plak..
lagipun dah memang tugas aku untuk memasak hari2..
buat ape nak merintih ye x?
wahh.. ini sudah lebey!
udah2.. jgn ko nak angkut bakul sendiri..
ermm.. entah la.. macam2 aku buat hari ni..
penat sgt dr pg aku x tido lg..
macam2 juga yg blaku hari ini..
semua yg aku xnak, tiba2 terjadi dan berlaku dalam hidup aku..
argghh!! tension sangat....
tp xpe la.. dah benda ni nak berlaku aku nak wat camane lg..

nak tau ke?
alaaa xyah la tau..
kalo cite kang jadik panjang plak story nie..
ermm.. nk tau jugak?
okewlaa..
citernye begini..

aku dikejutkan oleh mama pada pukul 6.40 pg..
penat n mengantuk sebab semalam aku tido lambat dari biasa..
alaa.. biasala mengadap laptop untuk edit my pics.. hehe..
rasa macam malas nk bgn je pg td..
tp di sebabkan mama ade menyuruh aku pergi membeli simen, terpaksalah aku gagahkan mata ni untuk celik.. haha..
aku rasa mahu aje hantar teks mesej kat mama then cakap..
" minta maaf, tertido td.. lupa nk p beli laa...."
tp bila putar2 skit otak ni, x jadila plak..
sebabnya aku kesiankan mama..
dia mengharapkan aku pergi..
terpaksalah aku kenselkan idea yg x berapa cerdik tuh!
uhhhh... kalau x, x siap la pagar umah aku nie.. hehe.. ituw ajee..

pkul 6.50, aku masuk bilik adik aku, dalam hati ingat nk kejutkan depa suh teman aku p beli simen..
takut la p sorang2.. tanah merah bukan dekat..
pastuw nak ngangkat simen lg.. waaa.. =(
kejut punye kejut, depa buat-buat mamai.. aduhh..
geramnya..

'ma, ore xsey la g sore'
'laaa.. g jah la sore pon..'

laaaa?? aduhh.. terpaksa lagi aku..
terpaksa la aku pergi..
selamat tinggal rumahku!
ehh.. blum pergi lagi laaa..

sebelum mandi, aku siap buat air lg..
air kopi perls kacip fatimah..
huh.. untuk menghilangkan mengantuk yg menggila ini.. =)

pkul 7.30 aku masuk toilet..
kejap je aku mandi..
u know why?
sebab air tuw sejuk sgt..
eee... menggeletar lutut aku..
ahh.. mandi P.Ramlee aje laa..
bukannya ade org yg nak cium ketiak aku pun.. haha..
penat seh menaip nih!!
okay2.. sambung citer..

after mandi dan semua2 tu, pergilah aku ke tempat membeli simen td..
setelah siap membeli, aku pulang!

pulang ke rumah then aku ajak plak adik aku yg baru bgn untuk pergi ke pasar..
haha.. padan muke adik aku..
terpaksa teman kakaknya yg 'senget' ini..
hari ini je aku jd 'senget'.. hari lain x!

aku xtahu laa kenape aku berkenan sgt kat handbag GUESS tuw..
sekali pandang terus aku terjatuh hati n jiwa n raga.. haha!
walaupun ianya barang yg x ORI, tp aku rasa macam sesuai jek ngan aku..
cantik jugek kalau aku jd tuan beg itu.. huhu..
lantas, dengan rela hati dan gatal tangan, aku menghulurkan duit sebanyak 'tuuuuuttt''
rahsia sebab terlalu murah.. hahaha! gile la mek zat neh.. =)

dah la bercerita..
penat dah..
letih jari jemariku yg kasar ini..
heheh!

erm.. berbalik pulak kepada cerita dapurku syurgaku..
setelah penat shoppim, akhirnya aku shoppim bahan basah untuk d buat hidangan tengahari..
ermm.. aku just beli ikan selar kuning..
tp macam xsegar aje..
beli je la..
kalau nk yg segar2, TOK BALI adalah destinasinya!
haa.. promote plak....

okeh..
ape yg aku wat hari ini adalahh...
jeng jeng jeng jeng...

ini adalah ikan selar kunung.. ehh kuning lah!


barang2 untuk ikan singgang aku yg x shedap!
tp aku makan jek.. dah masakan akuw.. huhu..



ini pula hirisan bendi untuk sambal bendi..
xshedap juge..
aihh.. sape la nak wat aku jadik bini ni..
semua lauk x shedap!




sambal untuk bendi td..
sambal jantan!


daaa.. sambal bendi yg x berapa shedap.. tp habis diratah oleh aku n adik2..
haha.. abes juge sume lauk aku yg x berapa shedap tp habis dimakan!

noW..

holaa..
currently im using this new product..
not new in market but its new for me!
daa.. im not sure im using this for what..
what for hah?
hahaha.. really crazy..
my face got 'putih-putih' like panau.. ;)
but its not panau exactly..
ermm.. now its been cleared!
bagus juge produk neh..
that way, i'll stick with this until i get the truth.. huhu.. owh really zat??
okay then we will see.. hehe.. i pon nk see juge..
rangkaian TIA AMELIA..
kalau dgr pd nama produk ni, aku mmg xsuke..
aku xsuke produk2 yg namanya x komersial.. eee..
tp, belum cuba belum tahu kan?
hehe..
just try and wait and see the 'keberkesanannya'.. =)
opss.. also im using the 'Firming Mask' by St. Ives..
saje nk buat muke jadi 'terik'.. haha.. macam2 la ko ni zat!
actually saje je nk habiskn duit.. ye x?
kikiki..
xpe la.. its for me rite?





































aku yg gile control ayu.. uwekss! =p
see my face before im using the product..
macam calar-balar sket kan?
owh tatau la nape..
since im using the toner, my face looks like 'panau'!
arghh.. i need to solve this probs..
malu beb muke calar2 neh!
hehehe.. =)


15 June 2008

seLamat TIDUr ;)


neway,
gud nite to all of u..
do keep in touch with me..
have sweet dreams!
daa.. ;)

me,
zatul hernani mohd nawi
- lady in pink! -

what is the HELL?? ape nie?? INDONESIA??



hype frens!!
anda suka lagu-lagu INDONESIA?
anda suka artis-artis INDONESIA?

NIDJI?
RADJA?
PETER PAN?
ACHA SEPTRIASA?
IRWAN SHAH?
LETTO?
BUNGA CITRA LESTARI?
DEWA 19?
MATTA?
SAMSONS?
THE LIMA?
MENDUA?

ermm... =)

lihatlah gambar2 yg sy telah uploadkan ini..
inilah antara yg telah berlaku di Kedutaan Malaysia kita di Indonesia..

kenapa ini berlaku?
apa penyebabnye?
ntah.. sy pon xtahu..

kalau rasa nak tahu ape yg telah berlaku, cuba2 la anda buka minda dan buka mata anda!
lihatlah apa yg telah terjadi kepada dunia dan negara kita..

= get out of our territory ?? =


= bukan ke ini bendera kita.. tp dicat hitam merah =


= mereka bersama2 membakar sepanduk nama MALAYSIA =


= ganyang MALAYSIA?? =


= askar ini mungkin terlibat sama =


= cuba anda perhatikan dan baca betul2 apa yg ditulis oleh mereka =


= kenapa mereka mahu usir MALAYSIA dr negara mereka? =


= kanak-kanak juga diajak merusuh bersama =


= antara golongan muda yg turut serta =


= kenapa semua ini terjadi? =


sedarkah wahai penduduk INDONESIA yg ada di MALAYSIA..
wahai kamu2 semua, kamu terlalu ramai di negara ini.. terlalu ramai!
terlalu banyak sampaikan termuntah rakyat2 negara kami dengan org2 kamu..
negara kami pun ingin menghalau kamu semua keluar..
tp kenapa kamu masih ada lg di negara kami?
kamu mahu kami lakukan perkara yg sama?
atau mahu melihat kami bersama2 membakar sepanduk dan bendera negara kamu?
sedarlah diri wahai rakyat2 INDONESIA semua..
bersyukurlah dengan apa yg kami berikan..
kamu menumpang di bawah jambatan KUALA LUMPUR, tp sekalipun kamu masih lupa diri..
kepada rakyat INDONESIA yg berada di INDONESIA, sedarlah kamu..
kutiplah org2 kamu yg berkeliaran di negara kami..
pungutlah semua yg ada..
kerana ada di antara mereka yg menjahanamkan negara kami..
mereka merosakkan negara kami yg aman ini..
dek kerana org2 kamulah, ada di antara kami yg tiada mendapat kerja dan ada juga yg meninggal dunia dek kerana keganasan org2 kamu itu..
kamu memang dasar xsedar diri!
cehh.. =(


oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...