31 August 2008

.. kau masih di hati ..

salam..
selamat menyambut hari kemerdekaan ke 51 buat Malaysia..
bunga api berbunyi di sana-sini..
tahniah MALAYSIA!

sekarang pukul sudah menginjak ke 3.58 pagi..
tapi saya belum dapat tidur lagi.. mata saya masih segar! banyak lagi kerja yang harus saya siapkan.. malam tadi, saya ambil keputusan untuk siapkan 3 kerja malam ni..
selebihnya saya ingat mahu sambung esok pagi.. tapi bukan saya malas..
belum ada mood saja!
itu pantas kan untuk malam-malam begini? dan saya selalunya begini..
sengaja mahu siapkan di minit-minit terakhir.. hehe..
mood belum datang laa..
sudah puas saya pujuk hati..
apa mahu lagi kan?
hee ;p

diheret rasa bosan, tiba -tiba tadi saya tukar lagu untuk blog ni..
bukan boring tapi mahu ubah selera..
umpama makan nasi.. x kan hari-hari mau makan lauk yang sama je kan?
saya seorang yang cepat bosan dengan satu-satu keadaan..
jadi saya ambil inisiatif untuk menyedapkan halwa telinga..
tapi, entah mengapa..
sesudah saya meng'upload' lagu ini (kau yang satu, WOW) saya jadi sebak!
entah.. banyak kenangan berlegar pabila lagu ini berkumandang..
macam-macam yang saya cuba lupakan..
tapi payah! payah untuk saya tepis..
sungguh! keadaan sudah sepenuhnya berubah..
saya sudah hilang hairulnizam..
hilang dia bermakna hilang juga tempat saya mengadu..
bukan bermakna saya benci dia..
lagu ni benar-benar merujuk kepada hairul.. mahu menangis rasa hati ini..
tapi saya kuatkan semangat..
mana mungkin saya hancurkan hati orang yang sedang menyayangi saya dengan sepenuh hati..
kepada abg, jangan berduka.. saya tetap sayang abg..
pasal hairul tu, x mengapa..
biarlah dia menjadi kenangan terindah buat saya..
kerana itulah juga, pabila abg tujukan lagu itu buat saya, saya x mahu dengar..
saya x rasa lagu itu sesuai untuk saya..
maafkan saya..
dan untuk hairulnizam, maafkan saya.. saya harus pergi..
pergi tinggalkan segala kenangan..
awak tetap di hati saya sampai bila-bila..
tapi awak harus faham, antara kita tiada jodoh..
semuanya berakhir di situ..
hanya satu pinta saya, carilah yang terbaik..
semoga awak berbahagia..

.................................

saya mahu kongsikan kenangan ketika bersamanya sewaktu dahulu


sekalipun kita terista, bangunlah!
tidak semua cinta bersatu..

30 August 2008

happy MERDEKA day to MALAYSIA!
























saya sangat sibuk dengan TASKS yang harus di submit by this week..
anyway, happy INDEPENDENCE day to my LOVELY MALAYSIA..
happy 51st years old!

p/s ::
saya ada cerita yang kurang enak.. heee.. ;p
sabar.. nanti saya kongsikan.. ;(

28 August 2008

capek ma!



sakan!

saya menghafal NOTES bagai nak rak malam semalam..
tapi, hanya kepenatan yang saya dapat..
sedihnya.. ;(
test tadi dua soalan aje yang keluar dan itu pun tidak ada kena mengena dengan yang saya baca dan hafal..
kecewa laa..
tapi apa boleh saya buat?
hanya menunggu keputusannya sahaja!
saya tidak sempat untuk menjeling-jeling tapi hanya sempat ketawa geli hati..
dek kerana soalan yang tidak pernah saya duga..
tapi alhamdulillah..
dapat juga saya laksanakan dengan baik!
syukur la tu kan?

itu cerita KECEWA!

yang ini pula cerita BAHAGIA!
hehe..
ada-ada saja saya ni.. ;p

sebenarnya, malam nanti saya punya PAKCIK kesayangan mau datang lagi..
hehe.. berbunga-bunga lagi lah perasaan saya minggu ini.. ;)

saya pun x menyangka yang pakcik tu nak datang..
ye laa.. dia bukan student macam saya!
dia sudah bekerja..
dan saya pun x mahu dia terbeban..
saya terima panggilan dari dia tadi dan saya hampir x percaya..
betul-betul x sangka..
saya ingatkan hanya sekadar gurauan.. hehe..
nasib baik x kena marah tadi. ;)
sorry ye pakcik..
heee.. happy nya!

okay then, saya pasti menunggu kedatangan pakcik dan famili..
insyaAllah..

current mOod :: HAPPY banyak dan KECEWA sikit.. hehe!

bersepah aje!


stadi
la konon tuw..
.
huhuu..

;)

dah pukul 5 pagi dah..

warhhh.. ngantuknya!
esok after test
, mau tidur secukup RASA!!

biar padan muka..

haha!


time :: 5 pagi!!
mOod :: sleePy...


27 August 2008

tiada noktah!


++
current mood ++

::: BUSIEST :::

maaf banyak-banyak ya kawan!
saya tersangat sibuk menguruskan tentang hal diri yang semakin kusut..

Ya Tuhan, berilah aku sedikit ruang dan waktu untuk bernafas dengan lega..

cepatlah berlalu duhai MASA...
;(


saya keletihan..

hanya senyuman yang mampu saya hadiahkan..

zatulnani, jangan sesekali kamu berputus asa..
life must go on right??

..DAN..
saya cuba!!

madly..deeply!

salam..

malam ini hati saya remuk dek kerana seorang hamba Allah itu..

hati saya hiba
yang amat pabila menunggu sesuatu yang x kunjung tiba..

saya mengharapkan dia untuk membantu saya..
tetapi hampa yang saya dapat!

rasanya, saat ini hati saya serik untuk meminta itu dan ini daripada dia lagi..
cukuplah apa yang saya dah buat untuk dia dan apa yang dia lakukan pada saya..
saya berkawan beribu, tapi dalam seribu itu, tiada yang saya percaya lagi..

dalam benak fikiran saya ketika ini, wajah dia bermain-main dan berlegar-legar..
mengimbau kembali detik perkenalan kami.. bodoh rasanya!!

dan saat ini, saya sudah pun terkesima.. hati saya sudah bernoktah!!

saya bercerita tentang perasaan yang hampir mati!!
dia sengaja suka-suka bermain tarik tali..
jangan ingat saya x pandai mengheret tali itu yaa!!


okay then, saya x akan cari dia lagi!! saya nekad!! DEMI ALLAH.....
saya harap orang itu akan faham..

PERGILAH JAUH-JAUH WAHAI MANUSIA!!!

saya 'meluat' dengan KAMU!

saya mahu lupakan hamba Allah itu buat selamanya..
dan mahu fokuskan pada nota dalam gambar ini!!


zatulnani, study-study!
itu pesan PAKCIK kesayangan saya..
thanx ya pakcik sayang!!
deeply in luv with you..

24 August 2008

...al-kisah August, 22nd

Seribu wanita yang pernah singgah
Hanya datang dan pergi
dan tak ada hati

Kau pun datang
ada yang berbeda
Mengapa begini
apa yang terjadi

Tak pernah sebelumnya
Tak pernah ku duga

Ku akui ku main hati
Ku tak bisa tuk memungkiri
Ku main hati

Bersamamu ku rasakan
Yang tak pernah kurasakan sebelumnya
Pencarianku berakhir
Karna ku tlah temukan dirimu

.. best time!


pakcik sayang,
please do forgive me..
cause i not know what i do..
please do forgive me..
cause i can't stop loving you..
mish you already!
;)





sayang dan rindu selalu,
saya, zatulhernani..

20 August 2008

happy bila main HATI ;)


++ ini pakcik kesayangan saya!! ++

yey!!

saya sudah jumpa si dia..
seharian saya bersama dia..
kesana dan kemari..
untuk..
mencari kesesuaian dan keserasian..
selamat saya rasa pabila dengannya!
hehe.. ;p
dan..
lagu pun sudah bertukar irama..
seiringan dengan rasa HATI saya..
saya pun ingin MAIN HATI juga..
boleh kan??
.........................................................................

biarlah apa orang kata..
saya akan tetap dengan dia..
mahu pujuk hati saya untuk terus setia padanya..
dan saya tahu saya sudah bersedia..
menempuh dugaan dan halangan yang bakal saya hadapi..

..................................................................................................................

memang saya gembira dengan dia..
saya menaruh harapan yang menggunung bersama dia..
dan apa lagi yaa?
biar saya fikir dulu DAN entri baru akan menyusul.. ;p


saya mahu tidur!
sangat penat dan mengantuk!
semalam saya seperti seorang budak kecil..
menangis tanpa sebab..
mengapa yaa??

hohohoo.. ;p

daa!
;)
nite!
;0

sape budak ni?


hehe..
iklan ini x berbayar!
iklan ape ntah..
;)

.. best times together ..


hoho!


x pernah puas kami bergambar kan kan?
sakan betul.. habis filem yang bergulung-gulung!
melayang entah kemana aje angan-angan kami..
haaa.. ku akui ku gila gambar ku gila edit ku gila apa lagi yaa?
sengal la kamu ni! huuu.. ;p

ini antara cebisan kenangan masa ber'assignment' masuk hutan keluar pekan 4 minggu yang lalu! hehe.. ;)
ada-ada aje kenangan yang cuba kami ciptakan bersama..
ye lah! bila lagi mahu bersukaria bersama teman-teman kan?
waktu-waktu sebeginilah yang paling PANTAS untuk saya dan kawan-kawan berkongsi MEMORI.. bila masing-masing dah mencari haluan hidup sendiri nanti, payah la lagi untuk berkeadaan seperti ini! ye x?

sebelum waktu itu datang, lebih baik saya bertindak..
mencipta kenangan untuk dititip suatu masa nanti.. ;)
boleh ke menitip KENANGAN?
haa.. boleh aje la!
hehehe..
cikgu-cikgu sekalian, jangan marah ya!
;p

sekadar suka-suka sahaja.. sekadar menyedapkan mata yang memandang! jangan berkata-kata jika x suka tao! hobi kami x mengira masa.. selalu bersama.. ;)

kami sebenarnya, kanak-kanak riangg!! jangan jealous tao!

mau makan ini LAGI.. besh sesangat!
kolaborasi INDIAN/THAILAND
;)

warh!! saya dan kengkawan yang sedang KUSYUK buat fOods evaluation!!
bagus-bagus.. ada peningkatan.. ;)

happily ever after.. insyaAllah
;p

1, 2, 3 ... CANDID!! hohoho.. ;)

syhhhh!! diam-diam.. jangan bercakap.. nanti cikgu PIAN 'ghoTan' kita!

++ sesi tengok-tengok member BERPOSING sakan! ++

hehe.. puas hati saya!


akhirnya...
dapat juga saya jumpa kesayangan saya yang sorang ni..
dah pandai bercakap si kecil kesayangan saya ni..
comel kan dia?
x sabar mahu bersenda dan bercanda dengan budak kecik ni..
sayang kamu selalu..
bila kamu mahu besar lagi?
nanti kak long bawa pi jalan-jalan tao!
eee.. sabar-sabar..
hehehe ;p


19 August 2008

saya tension!


salam..

saya sangat sibuk semenjak dua menjak ini..
saya ingatkan kalau dah balik kampung, boleh la saya berjoli sana-sini..
tapi lain pula jadinya.. masa saya banyak dihabiskan dengan mengadap laptop saja..
saya dah penat.. sangat-sangat penat..
bila lah masa nak berlalu pergi.. pergilah ke hadapan wahai masa.. saya dah kepenatan!
penat melayan angin sepoi-sepoi bahasa ini..
banyak sangat kerja saya.. sampaikan rumah dan ahli keluarga saya terabai..
maafkan saya ya mama.. saya x dapat nak gembirakan hati kamu cuti-cuti begini..
saya dihambat masa yang semakin suntuk.. rasa mahu menangis ada lah!!
warh! esok pula saya terpaksa ke perpustakaan, mahu merujuk informasi di sana..
esok mungkin saya balik lewat.. sekali lagi saya tinggalkan rumah dengan rasa susah hati..
sedih bila memikirkan saya x buat apa-apa yang menggembirakan hati mama..
menghidang makan malam pun saya penat.. apatah lagi mahu mengemas sini-sana..
maafkan saya sekali lagi ya mama.. saya mahu sudahkan kerja saya sebelum balik ke Shah Alam..
dan.. saya mahu tidur.. esok saya harus bangun pagi-pagi lagi.. almaklumlah saya bergerak seperti orang yang bekerja di pejabat.. mahu pengsan saya!
tadi saya sudah siapkan satu task untuk dihantar next week..
esok sambung yang lain pula.. penatnya student life ni kan?
tapi, saya terpaksa hadapi dengan senyuman.. hehe..
okey! nite my dear friends..

saya mahu ceritakan kisah cinta saya pada entri akan datang!
sabar yaa..
saya mahu siapkan assignments dulu.. nanti saya ceritakan..
;p

mengantuknya saya!!
;(

saya tidur dulu yaa.. daaa!


15 August 2008

.. LUV sOng!

:: sayang sama dia ::

(^-^)

Kau begitu sempurna..
Dimataku kau begitu indah..
kau membuat diriku..
akan selalu memujamu..

Di setiap langkahku..
Kukan selalu memikirkan dirimu..
Tak bisa kubayangkan hidupku tanpa cintamu..

Janganlah kau tinggalkan diriku..
Takkan mampu menghadapi semua..
Hanya bersamamu ku akan bisa..

Kau adalah darahku..
Kau adalah jantungku..
Kau adalah hidupku..
Lengkapi diriku..
Oh sayangku, kau begitu..
Sempurna.. Sempurna..

Kau genggam tanganku..
Saat diriku lemah dan terjatuh..
Kau bisikkan kata dan hapus semua sesalku..

14 August 2008

cOoL!!


hee..
saya yang sangat sabar menanti hari ESOK!
kalau teman-teman serumah+sekuliah saya terbaca entri-entri saya malam ini, pasti mereka akan gelakkan saya kaw-kaw punya!
hahahaha!!
saya dah x stabil..
emosi saya terawang-awang..

semoga si dia selamat sampai esok petang..
insyaAllah.. ;p

by,
zatulnani..

good night!
see u in my sweet dreams!!
hee... ;D

saya mahu tidur,
tidur dalam senyuman!

.. modul keusahawan ..

















































Pada hari Sabtu 9 Ogos 2008 lepas, saya dan teman-teman sekuliah diwajibkan untuk menghadiri satu modul pembangunan diri yang dianjurkan oleh pihak UiTM Malaysia bertempat di Intekma Resort & Convention Centre, Shah Alam..
modul ini seolah-olah seperti mahu membangunkan JIWA anak-anak Melayu Merdeka..
betullah rasa saya.. =p

modul bermula pukul 8.30 pagi dengan 3 sesi pembentangan..
seronok juga dengan agenda modul ini dan di tambah pula dengan member-member yang sekepala yang sedia membantu mana yang patut bagi memastikan segalanya berjalan lancar..

banyak juga aktiviti kumpulan yang dijalankan termasuklah kami terpaksa berlakon menggayakan lagak-lagak 'very important person' yang sangat sombong dan kerek!!
huhu.. ;)

harap-harap VIPs kita (asrar firdause, siti nurhanifah,sofian,diana) dapat menjadi VIP yang bertoleransi dalam kerjayanya satu hati nanti.. insyaAllah..

modul berakhir sekitar pukul 5 petang..
semoga ada yang mendapat ILMU dari program itu..
insyaAllah..

.. kangen juga sama dia!!


++ dia dan layang-layang serta bayang-bayang ++

saya mahu sekarang juga kamu di sisi..
chewwah! sengalnya saya..
hehe..
=)
saya mahu jumpa dia..
can't wait for tomorrow..
wahai masa,detik,minit,saat cepat-cepatlah berlalu..
lekas-lekas berputar semoga esok hari cepat tiba..
sabar-sabar yee..
=p

... comel!


salam..
time to updates! huhu..
;p
saya sudah lapang dan sangat-sangat lapang..
yahOo!! saya sudah keluar dari kemelut kesibukan ini..
tapi sekejap saje..
hanya untuk seketika..
;(
sebabnya, after this midterm break, saya akan kembali masuk ke kepompong kesibukan yang menuntut saya untuk tidak bermain-main lagi..
hehe ;p
sebabnya juga, saya sangat suka bercanda..
lewat siapkan assignment sebab saya ni banyak main..
huuu.. apalah yang saya mainkan..
saya pun x tahu.. terukkan saya?
tapi x mengapa.. untuk cuti kali ini, saya mahu enjoy dengan sepuas hati..
mahu bergembira dengan semua famili dan orang baru dalam hidup saya..
banyak betul agenda saya untuk musim cuti kali ini..
x sabar rasa HATI saya.. hehe..
mahu cium-cium pipi si kecil ini..
dia yang buat saya ingin pulang ke kampung..
sabar-sabar wahai HATI..
comel kan si kecil ini?
heee.. ini dia 'kesayangan' saya!!
miss u darL!!
++ illy amalin ++



10 August 2008

hari ber'assignment' sedunia!!


salam..

banyaknya assignment saya!
warh!! x mampu betul saya..
jeling pun saya x mahu apatah lagi memandang lambakan itu..
hehe.. ;p
tapi hari ini, saya mahu kerjakan mende alah itu sehingga sudah!
memandangkan 'due date'nya hari rabu ini..
hari khamis pula ada class presentation.. group by group laa..
terpaksalah saya menghambakan diri di hadapan laptop ini..
seperti biasa perl cafe sentiasa di sisi saya..
hehehe.. ;)
kalau x, jawabnya atas katil la saya berhijrah..
okay-okay..
saya away sekejap yee..
mahu menyudahkan segala yang tertunggak..

owhh! lupa saya seketika, minggu ini merupakan minggu yang tersangatlah SIBUK!!
saya terpaksa berhadapan dengan kurang lebih 5 tests sebelum balik cuti..
yahoo!! x sabar rasanya ingin pulang ke kampung halaman saya..
mahu bertemu dengan wajah-wajah kerinduan saya..
okay then, enjoys viewing my pics.. ;p















































salam sayang,
zatul-hernani-mohd-nawi

08 August 2008

..senyumlah wahai HATI =)


salam..

itu tajuk entri saya untuk kali ini..
saya mahu fokuskan kepada entri saya yang sebelum ini..
saya ingin senyum selalu..
tersenyum seperti hari-hari sebelum hati saya sakit..
saya ingin melupakan apa yang telah berlaku sekitar beberapa hari ini..
buat apa saya merintih?
untuk apa saya menangis?
mengapa hati saya harus rawan x tentu hala?
itu bukan saya..
saya x mahu meratapi nasib seperti 3 hari yang lepas..
bodohlah saya kalau saya terus begini..
saya mahu lari dari kepompong makhluk yang x bertamadun ini..
mereka masih lagi hanyut..
hanya itu yang mampu saya gambarkan..
meluat sangat pabila saya berkisah hal mereka..
seperti tiada motif dan tujuan..
saya betul-betul dan sangat-sangat menyampah..
apapun, biar Allah sahaja yang membalas segala perbuatan x bermoral mereka..
kerana yang pastinya saya tiada hak!
bukan mereka yang menentukan nasib buruk baik saya dalam dunia ini..
mereka bukan sesiapa bagi saya.. bukan SESIAPA!!
saya nekad, mulai saat ini dan ketika ini, saya tidak mahu di kaitkan dengan mereka lagi.. sedaya-upaya, saya akan tahan diri saya dari berbicara dengan mereka..
tidak di nafikan mereka memang baik dan sangat baik..
tetapi, mulut mereka melebihi segala-galanya..
hanya yang Maha Esa mengetahui..
biarlah saya simpan rahsia hati ini seorang diri..
saya sudah serik dengan manusia yang suka menikam dari belakang..
seperti biasa, saya akan bercerita tentang hal ini dengan mama saya..
kerana hanya dia seorang yang mampu memahami keadaan saya..
buat rakan-rakan blogger, terima kasih kerana terlalu prihatin..
saya sayang kalian semua..
semoga Allah melancarkan haluan hidup saya..
cuma saya pelik, kebelakangan ini, saya asyik di nasihatkan oleh orang-orang yang tidak saya kenali..
mereka selalu berkata " kamu kena hati-hati dan jaga diri baik-baik"...
risau hati saya pabila memikirkannya..
semoga tiada yang buruk berlaku..
=)


p/s ::
saya mahu melelapkan mata..
masih banyak kerja yang belum saya selesaikan..
sepanjang hari esok, saya sangat sibuk..
entri baru akan menyusul..

05 August 2008

.. bila sesuatu terjadi ..


salam..
saya ada
cerita kurang enak yang mahu saya kongsikan dengan semua..
tetapi nama-nama yang terlibat terpaksa saya rahsiakan demi menjaga nama baik mereka..
saya x mahu di gelar sebagai AL JAZEERA mahupun apa-apa gelaran yang x elok di dengar..
saya minta maaf..
hati saya sangat sakit dengan keadaan sekeliling..
x tahu mana dulu yang harus saya mulakan..
saya tersepit..
antara kawan dan kawan..
dan mereka hanyalah kawan-kawan saya yang baru sahaja saya kenal..
tetapi mereka seolah-olah seperti tidak menghormati saya.. langsung tidak!!
mereka memburuk-burukkan saya tanpa saya ketahui sebab-musababnya..
terfikir juga mengapa ini berlaku kepada saya dan apa sebenarnya kesilapan saya..
tetapi saya tiada jawapan yang pasti..
buat masa sekarang, saya hanya menunggu sesuatu yang x mungkin kunjung tiba..
saya hanya berserah kepada Allah..
semoga Allah memudahkan urusan kehidupan saya..

cerita kurang enak ini akan saya karangi setelah selesai sahaja kesibukan saya ini..
saya pasti kamu menunggu kedatangan entri itu..
pasti saya akan ceritakan..
pesan saya, diam-diam sahaja ya..
jangan terlalu ribut.. kerana saya risau pokok AKAN bergoyang!!

03 August 2008

.. tired!!

penatnya saya semalam..
seluruh kawasan segitiga emas kuala lumpur saya jelajah...
PENAT!
x terucap dek kata-kata..
saya sangat-sangat letih..
x larat macam saya ni pergi menoreh getah dan bertani berminggu-minggu..
hoOoh!!! sampai kesitu perumpamaan saya..
heee ;D
kalau ada kereta kan BAGUS... huhuhu..
tapi saya tiada sugar daddy yang mau support!
haaaa.. =)

hari ini saya mahu selesaikan satu lagi assignment..
kali ini dekat aje.. saya pun x tahu di mana..
dengar-dengar kawasan damansara.. dekat aje kan dari shah alam..

cerita semalam dan cerita hari ini akan saya jadikan dua buah novel..
hehe.. boleh la jadi novelis kan??
=D

02 August 2008

miss him already..


salam..
saya baru sahaja berkenalan dengan tuan empunya gambar di bawah ini..
chewwah!! permulaan yang agak x menarik.. hehe..

di saat ini saya
berjauhan dengan orang kesayangan saya ini..
dia
di sana dan saya di sini..
sangat jauh jarak antara kami..

kami berkasihan
tidak secara dekat..
jaraklah yang memisahkan kami.. hehe.. ;D

saya memang baru mengenali dia..

x sampai 2 bulan pun lagi..
dan perasaan saya berbunga setiap kali saya berkisah hal orang ini..
terima kasih kepada orang ini sebab faham kisah dan keadaan saya..
dan orang ini juga pilihan keluarga saya..
keluarga saya
amat-amat merestui ceritera cinta kami..
terima kasih mama dan abah..
=0
saya takut pabila berbicara petah mengenai hal orang INI...

sebab saya bimbang orang ITU akan
terista dan bertambah-tambah kecewanya..

inilah orang INI.. ;D
















01 August 2008

risau saya..


hari ini dan mungkin juga ketika saya sedang menulis ini, keluarga saya sudahpun bertolak menuju ke Jengka, Pahang seperti 5 minggu yang lalu..
risau saya bila saya memikirkannya..
bimbang di hati sampai x terkata..
saya takut..
saya risau jika kejadian DAHSYAT itu berulang lagi sekali..
Ya Allah, jauhkanlah keluarga aku dari segala malapetaka dunia..
janganlah Kau uji keluargaku dengan kejadian yang seperti itu lagi..

dengan tujuan yang sama, buat kali kedua, keluarga saya pergi sekali lagi ke UiTM Jengka untuk menghantar adik perempuan kedua saya yang selama ini menyambung pengajian di sana..
dan mereka akan melalui kawasan yang telah menjadikan mereka trauma dan fobia selama 5 minggu..
dengan izin Allah swt, saya harap mereka akan pergi dan kembali seperti biasa..

pesan saya tadi semasa saya menelefon mama, hati-hati dalam pemanduan dan pesan kat abah agar jangan bawa kereta laju-laju lagi ye..
sebab along sayang semua..
dan along risau sangat..
jaga diri baik-baik semua..
jangan lupa baca ayat Kursi sebagai pendinding dari kecelakaan seperti 5 minggu yang lalu itu.. insyaAllah dan jangan fikirkan sangat..

mereka masih lagi berlima dan juga orang yang sama seperti waktu kejadian..
harap-harap tiada apa yang berlaku dan selamat semuanya..
insyaAllah..



.. beres!!

salam dan selamat sejahtera semua..
alhamdulillah..
syukur! hari ini satu assignment sudah separuh siap saya kerjakan.. padan muka dia kan!??
dari pagi selepas subuh sehinggalah
ke detik ini..
yang tinggal
hanya mahu mencorakkannya sahaja.. hehe.. sukanya! warh.. saya terpaksa siapkan hari ini 2 assignment sekaligus sebab esok dan lusa mau fly ke Kuala Lumpur atas urusan assignment juga.. ;D harap-harap menjadi la saya punya keinginan hari ini yaa.. selesaikan seberapa yang boleh assignment yang berbukit-bukau ituw.. suka!
heee..
no words can describe how much i'm happy today! huhu.. ;D zatulhernani, keep smiling ya! happy friday..

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...