26 October 2009

;)

Salam.

My next destination.......... (=

Apa-apa hal, senyum dulu. Sebab memang sangat tak sabar nak ke sini. Kalau boleh book hotel awal, memang sekarang ni saya terus book. Tapi, tak boleh. Sebabnya, permission from my Mama itu sangat penting okei~ Owh tak sabar nak laungkan, "I NEED A VACATION" lagi sekali! Huhu~

Habis saja papers, sudah saja Independent Study, selesai saja semuanya, ke sini lah saya nanti. Janji sudah terpatri antara kami adik-adik dan Encik Tunang. Harap-harap boleh lah enjoy sepuas-puasnya. Hip hip horey!


Haa.. Ini pula peta, kalau-kalau mata Encik Tunang saya tak berapa luas terbuka lah..
Hehe~

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...