31 October 2009

perhatian semua....

Salam.

Pegumuman pegumuman. Eh silap, Pengumuman lah... (:

Tuan ruman blog yang bernama Zatul.Nani ni akan mengadakan satu contest untuk pembaca blog beliau. Sila jenguk selalu untuk mengikuti perkembangan contest itu ye. Hadiahnya adalah misteri. Harap bersabar. Semua blogger or stranger boleh join contest ini, tapi saya lebih prefer BLOGGER. Maklumat lanjut akan di beritahu kelak. Okei?
Hehe~ Macam betul-betul aje.. (=

Kita lihat dan tunggu saja nanti~

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...