16 January 2010

jangan demam weh!

Salam.

Sambil menanti ketibaan Encik Tunang jam 9.30 nanti, sengaja saya on lappy ni! Mahu berkisah akan hal kahwin saya yang bakal tiba tak lama lagi. Teruja sungguh dalam menguruskan semua benda. Seakan seperti saya lah event manager! Suka buat arrangement macam ni. Happy weh. Tak susah pun kalau sama-sama uruskan.

Mintak-mintak majlis bulan 6 ni nanti, mencatat 1001 kemanisan buat rakan yang akan hadir. Saya harap SEMUA akan hadir! SEMUA yang mengenali saya tak kira jauh dekat, SEMUA yang saya kenali sedari kecil sehingga ke saat ini. SEMUA yang telah membuat saya happy selama saya hidup! Datang lah ye. Saya menanti kedatangan SEMUA.

Pagi ni, setelah di bincang-bincang, selepas otak berhempas-pulas memikirkan akan hal majlis, saya dan Encik Tunang akan ke sekitar Bandaraya Kota Bharu untuk mencari dan membeli sedikit barang untuk majlis nanti. Banyak jugak DUIT yang akan KELUAR nanti. No Money No Talk kan? Tapi ini hari, No Money Must Buy indeed!! Kalau tak, nak suruh siapa lagi? Kami yang nak kahwin, bukan sesiapa.

Today's Tentative :

- Cari SOUVINER, KAIN KASA, RIBEN for 500 guests.
- Tempah WEDDING INVITATION cards for 1500 guests!
- Tempah BUNTING - 2 pieces.
- Tempah STICKER for 1600 pieces!
- Ke LYIANAZ bridal - Settle down 2nd deposit.
- Ke LAILA RAWAS, beli baju for NIKAH.

Harap-harap tak demam lagi ye! Wahai DEMAM, jangan datang kepadaku. Pergilah kepada insan yang lain, dan semoga gugurlah DOSA-DOSA kecil mereka. Amin~

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...