11 January 2010

K-e-L-a-P-a-R-a-N

Salam.

Ini hari saya masih dalam mood kurang sihat! Selesema dan batuk memanjang. Tekak dah mula gatal nak pedih! Badan pun terhuyung-hayang langgar dinding rumah. Hadui~

Tapi, dalam mood-mood yang macam ni, boleh lagi saya terfikir nak masak makanan yang best-best. Sedapnya kalau dapat makan SOTO kan? Hurm. Tak pun buat laksa penang. Wah! Sangat sedap ye. Tapi, mana nak cari laksa time macam ni? Cancel!

Nak buat apa ye? Goreng mee basah lah! Sedap-sedap. Perut orang sakit yang senantiasa kelaparan.... Jom masuk dapur!

Bergambar ketika masjlis 'bunyi-bunyi' nak kahwin di New Horizon Garden Restaurant, Kota Bharu.

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...