14 August 2010

Salam.

Tak sempat nak pose manja-manja kat Cameron Highlands tempoh hari di sebabkan kesuntukan masa. Saya kesana hanya untuk menemani suami yang meeting. Menginap di Hotel Kavy. Sejuk sangat, sangat dan sangat sampaikan jari jemari jadi BEKU! Saya kesana memang suami ajak dan memang saya nak pergi pun. Hehe. Tapi, habis saja meeting, kami bergegas balik ke Kuantan memandangkan suami kerja keesokkan harinya. Kiranya, satu malam je lah kami stay kat situ. So, tak banyak lah pictures yang kami rakam. Tapi yang paling penting, teh berperisa memang harus di borong! Berkotak-kotak teh yang ada perisa kami rembat. Haha. Bagi dekat Mama dan jugak dekat Mak. Nanti kalau ada masa, nak lagi kesana dan posing maut gitu! Tunggu lah ye..... Itu hari tak sempat nak ke ladang teh. InsyaAllah nanti nak pergi round satu Cameron Highlands. Eh, larat ke? Huhu. Enjoy the photos then. Sorry, gambar suami tak ada. Haha.... =D





p/s : kalau ada trip ramai-ramai kan best...

ouch! Please =P

Assalam. 24 Oktober 2017 - Selasa So remember me, i will remember you.