14 August 2010

Salam.

Itu hari saya dan suami ke Shah Alam, niat mahu meronggeng dengan si adik-adik kesayangan. Rancangan asal nak pergi makan Char Kuew Teow Aimar kat Seksyen 13 TTDI Jaya, yang sorang tu demam rindu, yang sorang tu berkhemah ke Ulu Yam pulak, minggu Induksi katanya. Apa-apa sajalah. Tapi yang demam tu, bila saya cakap nak ke i-City terus tak demam. Terus sihat. Terus pakai baju then tunggu saya datang ambil kat Kolej Melati. Huh. Hurm. Okeilah jugak. Dapat jugak merasa kelip-kelip cahaya lampu kat i-City tu. Kalau jalan kaki pun sampai, tapi penat banyak lah kan? Ramai betul orang sampaikan tak ada tempat nak park kereta. Kami parking kereta di tapak pasar malam Seksyen 7 tu. Jalan aje lah. Kuatkan stamina katakan... Layan ajelah pictures yang sempat kami rakam. Berpeluh basah lenjun sebab jalan kaki. Malas nak bersesak-sesak punya pasal, jalan kaki saja. Kami kesana hari minggu, so, memang berduyun-duyun orang keluar masuk ke i-City. Apapun, enjoy then! (=

Gambar PERTAMA yang dirakam. Tengoklah. 
Postur badan pun senget macam nak terbalik. 
Kaku lagi ni. Kejap lagi pose manja-manja la gitew!

Owh. Suami-isteri ni berpelukan di khalayak ramai! 
Aihh. Tak berdosa kannnn? Huhu

Pose dah mula menggedik-menggatal. 
Pose ala-ala kemanjaan zaman remaja gitu. 
Kalah anak dara woo!
i like green very much~

Owh yang ini merah. Merah betul Makngah!
Dari hijau ke merah, naik juling bijik mata. 
Berpinar-pinar. 
Silau!

Haha. Masih mahu pose di warna merah. 
Pening kepala tengok warna merah.
Patutlah husband tak suka warna merah. 
Rupanya PENING kepala weh!

Si adik yang demam rindu. Hoho.
Berteduh di bawah pokok yang redup.
Panas dan rasa berasap walaupun redup!
Lampu tu panass~

Aiihhh~ Di bawah pokok yang redup itu lagi.

Okeh, yang ini si rama-rama yang payah nak terbang.
Asyik melekat kat batang pokok aja. 
Kasihan dia..... ;)

a married woman fall in love with a married man!
I LOVE You Husband.

Duri kaktus yang tajam. 
Tertusuk duri membuatkan jariku luka.
Sakit wooo~

ouch! Please =P

Assalam. 24 Oktober 2017 - Selasa So remember me, i will remember you.