22 December 2011

C . E . K . O . K

Salam.

Alhamdulillah, akhirnya selesai juga Majlis Pelancaran rancangan baru terbitan Radio Malaysia Kelantanfm iaitu CEKOK-Cerito Kito Oghe Kelate di Hotel Grand RiverView semalam. Suka sangat dengan majlis tu. Siap ada sidang media lagi tau, dengar cerita ada keluar dalam akhbar Utusan Malaysia hari ni (23 Disember 2011), tapi saya belum sempat beli lagi. Ouh tak sabar nak baca. Apapun, Tahniah buat semua yang terlibat. Majlis semalam memang hebat dan meriah. Meja memang penuh sampai ada yang terpaksa kena berdiri. Hehe. Thank you dan terima kasih buat semua yang terlibat. Much love untuk semua. Selepas ni, masa untuk bekerja keras kepada semua penyampai radio yang terlibat dengan CEKOK. Apapun, KEMAH GU KITO!

 Penari-penari Mak Yong. Haha. Muka ''tebal'' kena make-up beb ! huhu

 while waiting for the majlis, berdebar tak hengat sebab kami ber-ENAM kena berlakon on stage. 

Penyampai Radio Kelantanfm, yang pakai baju kurung tu bebudak praktikum dari Universiti Malaysia Kelantan, Graphic Department. Mereka lah yang bertungkus-lumus siapkan bunting, kad jemputan, edit gambar kami semua. hehe. Official pictures ada dengan jurugambar, tunggu yeee... ;p

Salam.

Uwaa. Ini budak debab, umur baru 7 bulan tapi berat dah 10 kg. Mummy dia memang tak larat nak dukung lagi dah, dukung kejap-kejap boleh lah. Huhu. Nasib baik budak debab ni jenis yang tak suka kena dukung. Dia tak suka orang dukung dia, mesti merengek nak main kat bawah. Hehe. Sukaaaa mummy dia. :)

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...