20 June 2008

hari ini..

morning to all..
hye and dah bangun ke semua?
bersarapanlah kamu dengan makanan yang HALAL dan elok untuk perut yee... =p

aku x rasa sangat mahu ber-BLOG-ging pada hari jumaat yang SUNNY ni..
sebabnya, aku terlalu banyak kerja yang mahu dibuat..
hari ni kemungkinan rumah aku akan berBBQ then rasanya macam x sempat nak check blog..
sorry for today ya.. all comments will be replied and updated sOon..

work lists:

- pagi ni pergi pasar tani kat machang ni nak pergi beli bahan-bahan untuk perap ayam dan juge bahan untuk buat sos.. (secret sauce recipe!) hehe..

- ituw aje yang aku sempat celotehkan..

- will be continued after BBQ's.. owkay! babai..

to : sis lynna, esok laa nani g KB yer..

ouch! Please =P

Assalam. 24 Oktober 2017 - Selasa So remember me, i will remember you.