14 September 2008

happy cooking or happy eating? tapi, hari mau HUJAN!

salam..
selamat berbuka yee..
kurang lebih, kita ada lagi 1 jam 45 minit untuk berbuka..
mau makan apa ya ini malam?

ermm..
hajat di hati mau 'bergulai'..
kari kepala ikan!
woah.. beshnyaa pekena ngan nasi panas yerp!
hoo.. ;p

tetapi, hajat di hati terpaksa saya tangguh buat seketika..
sebabnya housemate saya, si datin chumel itu mau pekena nasi outside..
oklah.. saya join aje.. lagipun, duit tengah ada.. huhu!
so x ada salahnya mau berbelanja sedikit untuk berbuka kan?

bercakap soal berbuka ni, terbayang di mata saya bagaimana agaknya saya berbuka dengan pakcik kesayangan saya next 2 weeks..
okay then, saya tunggu saat itu..
x sabar rasa hati.. hehehe.. owh! gewdik sunggoh saye ini!!

hari macam mau hujan aje..
sempat ke kami keluar ni?
assignments plak bertimbun-timbun..
macam bukit-bukau kat kampung saya kat kelantan aje!

ohooo.. cepatlah berlalu wahai masa!!!
heee.. saya selalu begitu..
meminta supaya masa terbang dan pergi jauh-jauh...
semoga saya terlepas dari burdens yang memang menbebankan diri ini..
haduiii.. x sabar mau pulang beraya dan meninggalkan segala kepayahan dan kesulitan..
huu...

ok..
salam ramadhan..

gambar hari hujan di Pinggiran Batu Caves, Gombak!

sehari sebelum hari kejadian kemalangan di Gua Musang-Chiku...

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...