16 September 2008

STORY OF :: omelan saya!! ;p


huiss..

banyaknye mende yang nak di buat minggu ini..
hadoii.. penatnya!!
bila mau settle ini kerja haa??
(omong saya kepada diri saya a.k.a membebel kepada diri sendiri dan lecturers kerna membebankan kepala dan badan saya!!)

semalam, saya mencuri sedikit masa untuk ber'YM' dengan teman-teman saya sekadar melepaskan keluhan.. padahal skrip dan slideshow belum sudah!
woah! dapat jugak saya release tension for a while..
sekejap pun jadilah!

tengahari ni pulak ada speech..
mau mati saya menghafal skrip..
hoho.. macam mau berucap di hadapan para hadirin yang beribu-ribu orang aje!
banyak yang nak kena ingat..
saya ni bukan robot tao!
(ini saya tuju kepada my lecturers!)
biar mereka tahu.. hehehe... ;)

duh! cepat-cepat bak kata Jaclyn Victor..
saya pun x sabar mau tidur malam ni sesudah selesai semuanya..
tidur sampai puas! jangan ganggu tidur saya tao..
mahu berselimut dan tamau bangun-bangun lagi..
uisss.. bukan! tamau bangun untuk beberapa jam aje...
saya masih banyak kerja yang mahu disudahkan..

ehh x boleh!!!!
lusa saya ada food science presentation pulak..
lupa laa..

ermm..
tarik-tarik ingatan, malam ni kena sudahkan group assignment untuk cik JITA..
ISHQ punya pasal, saya ON aje!
best tao makan-makan dan enjoy kat sana..
very the happy moment lah!

ohooo.. kalau pakcik saya baca karangan bahasa inggeris saya, mau tergelak dia..
ye lor... mana saya reti.. saya failed! hehehe.. ;p

i need to improve my language..
punah bahasa kalau saya gunakan.. hahaa.. ;)

ok lah dear!
saya berlalu dulu yee..
mahu sambung proses menghafal speech saya ni..
tata titi tutu..
;)

salam ramadan..
zatulnani!

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...