23 November 2008

our best time


dah lama saya dengan pakcik tak keluar makan. last kami keluar masa hari sebelum bertolak balik ke Kelantan last few days. best la even the 2 of us. x ada orang kacau rite? haha..
x jauh pun saya dengan pakcik jalan-jalan. ambil angin kota lah katakan. hujan pun takde lah lebat sangat. so, so-so lah! hehe. kami sekadar mengalas perut dengan whopper jr di burger king. okaylah. so far so good. tengoklah pakcik yang besar berbanding dengan saya yang kurus nih. alahai.. macam ape ntah! hehe ;p

P/S: nanti saya uploadkan entry and pictures yang sempat kami snap.
coming soon!

ouch! Please =P

Assalam. 24 Oktober 2017 - Selasa So remember me, i will remember you.