23 November 2008

tag from erk888 ;p


What Were You Doing 5 Years Ago?

:: urm. that time i was in form
5.. tahun 2003 masa tu.. tengah bertungkus-lumus bercintan-cintun dan juga struggle for my SPM.. very the happy lor.. ramai kawan-kawan masa tu.. saham pon naik x jatuh-jatuh! haha.. biasa ler.. zaman kegemilangan lah katakan.. hehe.. sekarang ni, semua kawan2 dah jauh.. semua menjaauh dan menghilang. sedih! :(

What Were The 5 Things On Your To Do List Today(23 November 2008)?
:: bangun pagi-pagi gosok gigi.
:: masak dan masak. my fav lauk, singgang keladi. best woo!
:: rebus sweet potatoes. tadi hangit. nasib baik mama x nampak. tapi best woo makan time-time hujan macam ni.. lalu jerk!
:: ingat nak kemas bilik dengan beg dari Shah Alam ari tu, tapi terZZZZ la plak.
:: p cari KFC. tersangatlah mengidam. oho. ;p

What Are 5 Snacks That You Enjoy?
:: Waldorf salads
:: cadburry 0 without any attachment. ;)
:: mister potato, spicy.
:: burger with salad
:: french fries

What Are 5 Things That You Do If You Were Billionaire :
:: nak bina rumah cam TajMahal, tempatkan orang-orang miskin yang x berupaya.
:: mahu shopping.
:: mahu beli kereta idaman.
:: mahu travel entire dunia.
:: mahu tunaikan segala ibadat. insyaAllah. ;)

What Are 5 Jobs You've Had :
:: kerja kat kedai roti masa tengah tunggu masuk U dulu. pandai wat roti ni.

:: kerja kat cc. jaga cc aje. dulu laa..
:: driver adik-adik. p hantar ke sekolah..
:: jaga kedai. dulu mama dan abah ade kedai ubat :)
:: kerja makan dan tido saje lah sekarang ni ;p

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...