03 December 2008

Wednesday. July 3rd, 2008.



0pss! This image x boleh di close up. Hehe.
Ini bagi menghormati permintaan khairiah yang x mahu wajahnya di expose.
Khabar dari doktor mengatakan esok atau lusa khairiah dah boleh discharge.
Erm.
Ramai yang pasti tertunggu-tunggu wajah baru dia.
Hehe. Angah, bangunlah.
Boring lah duk sorang-sorang nih. Ehee.. ;p
Dia tido, penat setelah saya membuatkan dia tersenyum pagi tadi. Hehe.
Nakal betul kakak dia yang sorang ni.
Dah le adik awak tu sakit x boleh nak senyum, sempat lagi menambahkan kesakitan dia. Hehe. Sori dear.
Tidurlah.. ;)


ouch! Please =P

Assalam. 24 Oktober 2017 - Selasa So remember me, i will remember you.