03 December 2008

Wednesday. July 3rd, 2008.



0pss! This image x boleh di close up. Hehe.
Ini bagi menghormati permintaan khairiah yang x mahu wajahnya di expose.
Khabar dari doktor mengatakan esok atau lusa khairiah dah boleh discharge.
Erm.
Ramai yang pasti tertunggu-tunggu wajah baru dia.
Hehe. Angah, bangunlah.
Boring lah duk sorang-sorang nih. Ehee.. ;p
Dia tido, penat setelah saya membuatkan dia tersenyum pagi tadi. Hehe.
Nakal betul kakak dia yang sorang ni.
Dah le adik awak tu sakit x boleh nak senyum, sempat lagi menambahkan kesakitan dia. Hehe. Sori dear.
Tidurlah.. ;)


oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...