19 January 2009

ke SSF Kota Bharu ;)

cantik x pelamin duduk di belakang saya tu?
it's just a display..
ada yang cantik lagi..

pre-engagement survey day..
berbaloi lah dengan kedai nih!

saya sebenarnya berkenan sangat dengan silver items tu..
mahal weh.. erm.. next!!
huh ;p

last 4 weeks, saya and the gang ke SSF Kota Bharu..
looking for engagement items..
kalau orang Kelantan cakap, barang yang letak atas pa..
ala-ala barang untuk hantaran lah~~
penat jugak pusing satu kedai tuh!

adik mama merangkap makcik saya memang suka kalau bab-bab dekor barang untuk bertunang atau kahwin ni.
so, nak x nak, saya diheret bersama..
penat weh jadik driver dia.. haha~~
but, it was a happy day.. ;p

erm.. thanks God sebab ada makcik saya nih.
x adalah saya susah nanti.
just hanging around~
malas mau cakap..
shut-up!!
huhu ;)

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...