22 February 2009

BABAM is calling me~

salam..

semenjak saya asyik keluar dengan 2 orang bodyguards tu, saya tukarkan panggilan ABANG kepada BABAM untuk kekanda hati saya..

satu malam tu, kurang lebih jam 2.30 pagi, tengah-tengah saya asyik pot-pet pot-pet dengan 2 bodyguards tu, si kekanda hati memanggil saya (on phone ya~)..
orang pertama yang sempat tengok skrin handset saya sebelum saya sorok ialah bodyguard pertama saya.
si YH.
saya x boleh state his full name sebab saya mahukan ketenangan fikiran dan kedamaian.
saya tak mahu dengan kenyataan saya itu menyebabkan banyak hati terluka.
ops~!
betul lah kan?
hihi ;p

terus-terus si YH ternampak nama tertera di phone saya. dia nampak agaknya.. mungkin!
dan, terus dia dan si bodyguard kedua saya menukar nama kekanda hati saya dengan panggilan BABAM~

konon-konon mahu gelarkan saya la tuh~!
huh.. geram jugak lah.
tapi, sekejap saja lah.
marah saya mudah sangat sejuknya..

mulanya saya tak suka. bukan apa. kurang sedap untuk di dengar!
BABAM! apa tuh?
eiiik!~

so sorry okay. saya tak berapa nak terima gelaran dari mereka berdua.

lama kelamaan, selang beberapa hari dari hari kejadian, sedang saya asyik mengelamun di jendela rumah, saya ternampak sebuah kereta BMW hijau, terus saya senyum.
THEN, BABAM muncul dalam fikiran saya di selangi oleh wajah 2 bodyguards tu~
mereka menceriakan hidup saya di sini.
thanks to both of you.. to Y & A..
saya hargai gelaran itu.
dan gelaran itu membuatkan saya dengan BABAM bertambah rapat~

hehe~

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...