10 February 2009

yuhuu~~!

salam..

akhirnya settle jugak penantian saya.
beres akhirnya kertas kerja ke Pulau Pangkor ni.
penat tau memikirkan ayat-ayat chenta yang sesuai untuk dimuatkan di dalamnya..
suka-suka~~! adeh.. sakitnya belakang saya.. ;((
sejak dari pagi sehinggalah ke saat ini, saya x lekang mengadap laptop..
mujurlah internet x buat hal, kalau x, susah jugak kan?
sambil-sambil sudahkan proposal ni, saya tekan-tekan profile friendster saya.
boring yang amat kalau x ada menda tuh.. huhu~~

sebenarnyakan, saya x pergi kelas pun hari ni..
hehe~~ bangun pagi tadi perut rasa semacam..
x sihat pulak die.. so, nak x nak, saya tido balik..
peluk balik bantal bucuk saya tuh.. huhu~~ ;)
lena lah saya sampai matahari memancar.. ;p

apapun, harapan saya agar proposal ni x di reject..
doa banyak-banyak ye kawan~~!
bukan saya takut proposal kena reject, tapi saya takut kalau-kalau kami kesuntukan masa..

seriously, saya buat paper work ni tanpa meminta 1 SEN pun dari UiTM..
saya tahu UiTM susah nak bagi dana kepada pelajar-pelajarnya, termasuklah untuk projek ni..
sebab itu, kami uruskan sendiri dana yang ingin dikutip..
harap-harap budak kelas saya x kesempitan wang..

tapi, kalau pihak UiTM reject jugak proposal ni macam mana?
apa yang harus kami buat lagi?
kadang-kadang saya terfikir, kenapa lah susah sangat UiTM nak luluskan benda ni??
kami bukannya pergi bersantai atau bergurau-senda mahupun bercanda..
kami kesana atas dasar kerja sekolah..
kalau itu pun x diluluskan, apalah nasib kami nanti..
masa hanya tinggal 3 minggu lagi..
harap semuanya berjalan dengan lancar.. insyaAllah.. ;)

okay-okay..
saya mahu tidur..
esok saya ade kuliah pagi..
x terbangun pulak..
;)
nite..

OooOpps~~!
one more, PAKCIK KESAYANGAN saya on his way to KL..
selamat datang SAYANG..
i'm waiting for you tomorrow nite.. ;p

ouch! Please =P

Assalam. 24 Oktober 2017 - Selasa So remember me, i will remember you.