19 April 2009

aku terima nikahnya...

salam.

payah sungguh nak cari buku ni. serata kedai buku saya cari, semua habis stok. payah bebenor kate orang Perak. ye ke? (orang Perak tolong betulkan kalau salah. hihi)

but, one day, saya harus miliki buku ini. susah payah saya mencari biarlah berganti kan? bergolok-bergadai pun saya rela. yang pastinya, haruslah duit IBU yang akan melayang. haha..

apapun, kahwin lambat lagi.. hehe (:

Buku ini menghimpun coretan rasa dan pengalaman seorang bapa
dalam memenuhi tanggungjawab yang menanti sebuah perkahwinan.

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...