02 June 2009

happy birthday to me~

salam.

pagi-pagi lagi saya bangun, buka lappy kesayangan yang saya tinggal di Shah Alam ni. niat di hati mahu membalas semua komen di facebook. syukur semua beres~ tinggal mahu update blog aje. tapi sama macam semalam jugak, tak boleh nak gedik* lama-lama dengan blog kesayangan ni. sebab pukul 11 pagi nanti kena siap-siap pakai baju cantik-cantik dan cute-cute nak ke Dewan Seri Budiman UiTM Shah Alam. biasalah orang nak bergraduasi ni. teringat saya dulu, seminggu sebelum graduasi, macam-macam buat persiapan. baju baru lah, contect lense baru lah, kasut baru lah, tudung baru lah, apa lagi lahh lah.. huhu :)

duit pun terbang melayang ikut sama lahh.. :p

ops~ bukan mahu cerita pasal tu. pasal birthday saya lahh..

SELAMAT ULANG TAHUN KE-23 buat saya!

terima kasih kepada member-member baik yang wish happy birthday semalam. thanks friend.. nak hadiah nak hadiah nak hadiah nak hadiah.... :)

hehe :p

ouch! Please =P

Assalam. 24 Oktober 2017 - Selasa So remember me, i will remember you.