16 June 2009

selasa ye?

salam.

selamat hari Selasa semua.. selamat pagi!

hari ni kalau tak ada aral melintang, sampailah saya ke Jeram Linang. tapi bukan pagi la, mungkin tengahari or petang sikit. lagipula, sana bukan panas. kalau pergi tengahari lagi syiok, boleh main air lama-lama kan? uhuhu~

ingat tak semalam pasal layout blog saya yang keluar photobucket tu?

rupa-rupanya owner dia yang nama Lina tu lupa nak renew dia punya kad kredit. mula-mula tu kad kredit dia expired, then dia renew. lepas tu, lupa nak update information akaun paypal dia. so, jadiklah macam tu. huhu~ alright sis Lina, awak di maafkan okei.. hihi =p
dia sudahpun contact photobucket team untuk settlekan hal ni secepat mungkin..

anyway, mau ke dapur lah. mama tak kerja ke hari ni? ada je dia kat dapur tu? huhu~

p/s : pic tunang lah tu~ huhu :p

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...