10 August 2009

ni update ke TAK ni?

Salam.

Owh~ bila lah nk update blog kesayangan saya ni?
sayang, i jaga kamu sudah nk masuk 1 tahun 5 bulan tao!

hurm, nantilah! ada masa nanti, saya cerita serba ringkas short trip to PD okei..
nak ke Amin Thai, buka puasa kat sana.. wah! tonyam kung.. ;p

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...