25 March 2010

balas dendam!

Salam.

Gambar di bawah ini diambil seusai saya melakukan facial di Nicque Boutique tempoh hari. Tengok bahagian pipi tuh! Merah weh. Serius sakit masa dia nak buang whiteheads okeh. Huh! Terus pipi jadi merah dan membengkak. Ayoo. Pedih gile masa nak cuci muka. Masa tu kulit muka memang cantik dan tak ada jerawat langsung. TAPI, hari ni, 25 MAC 2010, jerawat dah gatal-gatal PLUS miang-miang duk melekat kat muka. Sejak sibuk kerja, saya abaikan penjagaan muka. Padan muka! Habis jerawat menyinggah nak ucap hai-hai bye-bye~ Sadissss! Ini hari saya mahu habiskan fulus dengan memborong set pencerah + De-toxin + Body scrub. Haha. Baru puas hati okeh! Chow~

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...