07 March 2010

spa moOd

Salam.

Hari ini tak kerja, so dengan semangat yang ada ni, saya mahu ke SPA!!!! Mahu merehatkan badan dan juga otak + kepala yang tak berapa nak sihat 2, 3 menjak ni. Owh, girangnya rasa hati. Hari ni akan ke Nicque Boutique sekitar jam 10 pagi. Sudah janji okeh dengan mereka. Saya ambil pakej lengkap badan + facial muka. Okeh, nanti akan di story yeah! Oh ya, sebelum my wedding nanti, saya nak ambil pakej pre-wedding shooting. Ala-ala ambil gambar berdua gitu. Hurm, masih mencari jurugambar yang sesuai di sekitar Kota Bharu. Siapa ye? Kalau shooting di studio gambar nampak CANTIK ke? Dan jugak, mahu mencari frame gambar yang boleh letak gambar banyak-banyak. Harap-harap jumpa lah nanti.

Sudah di sini dulu.

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...