09 July 2010

kisah inner + shawl.

Salam.

Nak beli tudung tu, nak beli tudung ni, nak beli syria tu, nak beli syria ni...
POKAI la saya!!!!!
Oh tidak...................
(=
Di hari graduasi saya. 5 hari sebelum majlis akad nikah.
Memang haru biru lah.

Shawl yang gorgeous pernah saya beli.
Cantik tau mustard color ni. Naik seri kalau pakai.
Saya pakai on my grad day, tapi habis rosak sebab tak master lagi cara pakai.

Syria grey color. Memang cantik yang ini.
Saya susah nak jatuh hati dengan kualiti kain.
Tapi yang ini memang best sangat-sangat!
Kain dia memang tak licin. Best pakai.
Kalau ada yang berkenan, PM kat inbox facebook saya.
Nanti saya cerita! Hehe.

Yang ini masa keluar date dengan ex-fiance. Hehe.
Inner saya beli asing dengan shawl tu. Shawl tu saya punya.
Banyak sangat lah koleksi shawl waima yang plain mahupun abstrak.
Huh. Jenuh tak tahu nak pakai yang mana kalau nak keluar.
RAMBANG mata tau! Huhu ;)

p/s - ada lagi tak. cukup-cukup yang ni lah. lain kali saya cerita lagi.

ouch! Please =P

Assalam. 24 Oktober 2017 - Selasa So remember me, i will remember you.