07 March 2011

own maternity photoshoot ^_^

Salam.

Ehem-ehem-ehem. 
Hari ni nak tunjuk PERUT boncet boleh? 
^___^

Sejak mengandung ni, tak pernah pulak nak tunjuk perut. Asyik tang muka-muka tak habis-habis MUKA. Tak pernah ada maternity photoshoot. Huhu. Dalam hati memang nak sangat pergi maternity photoshoot kat mana-mana white studio atau outdoor. Tapi, bila pikir balik, mana nak cekau duit? Kalau banyak duit okei lah. Boleh buat apa saja. Kan? Hee. InsyaAllah. Nak cuba pujuk-pujuk Encik Hairy kalau-kalau dia setuju. Wuhuuu. Tapi, tunggulah kandungan cecah 8 bulan atau nak dekat-dekat 9 bulan nanti. Masa tu boncet lagi kut. Huhu ;)



Sekian photoshOot untuk kali ini. InsyaAllah akan ada lagi. kekeke. Mummy tengah gilakan barang-barang baby yang cute-cute macam stokin yang ada animal kecik-kecik tu. Mau kumpul banyak-banyak ! (*_*)

ouch! Please =P

Assalam. 24 Oktober 2017 - Selasa So remember me, i will remember you.