07 June 2011

i'm having a BABY !! ;p

Salam.

Whoah.. Lama betul tak ber'blogging'...... Sibuk sungguh ye mummy sorang ni. Berbulan-bulan tinggalkan diari kecintaan ni. Owh, i misssss you blog! Lama sungguh tak singgah di blog nih. Tak sempat sejak akhir mengandung. So, sekarang dah ada sikit masa, boleh ler mencoret apa yang patut yeah! Tak sabar nak update cerita bersalin tempoh hari. Perit dan memeritkan tapi sangat SERONOK okeh ! ;p

 3 hari sebelum bersalin 
Sempat lagi posing ^____^

 Si tembam yang dah KURUS balik.......... ;p



 my baby boy 20 minutes after laboring.
3.9 kg & 55 cm
17 Mei 2011, 8.38 pm
Pusat Perubatan An-Nisa'

Mummy, saya macam anak Cina kan?
Tapi sekarang saya dah gelap yee... hihi
;)

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...