07 June 2011

i'm having a BABY !! ;p

Salam.

Whoah.. Lama betul tak ber'blogging'...... Sibuk sungguh ye mummy sorang ni. Berbulan-bulan tinggalkan diari kecintaan ni. Owh, i misssss you blog! Lama sungguh tak singgah di blog nih. Tak sempat sejak akhir mengandung. So, sekarang dah ada sikit masa, boleh ler mencoret apa yang patut yeah! Tak sabar nak update cerita bersalin tempoh hari. Perit dan memeritkan tapi sangat SERONOK okeh ! ;p

 3 hari sebelum bersalin 
Sempat lagi posing ^____^

 Si tembam yang dah KURUS balik.......... ;p



 my baby boy 20 minutes after laboring.
3.9 kg & 55 cm
17 Mei 2011, 8.38 pm
Pusat Perubatan An-Nisa'

Mummy, saya macam anak Cina kan?
Tapi sekarang saya dah gelap yee... hihi
;)

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...