23 July 2011

Salam.

Happy Saturday dear !
Jom balik kampung. Hari ni pagi-pagi lagi Khalish bangun mintak susu, then mandikan dia sebab Papa dia nak bawak pergi office. Nampak macam seronok je pagi ni sebab dapat pergi jalan-jalan kan? Pukul 8 pagi lagi dah siap mandi tau. Kalau mandi, mesti merengek. Tapi, pagi ni siap senyum menggoda lagi you! auwwww. Suka la tu. Okeh, Mummy pun suka sebab dia tak kacau Mummy kemas rumah pagi ni. Sekejap lagi nak balik Kelantan. InsyaAllah sampai petang nanti. Esok lusa tulat nak siapkan tempahan kek sebelum masuk bulan Ramadhan nanti, sebab bulan puasa ni Mummy stay kat Kuantan. Ok. Out. Tata :)

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...