06 March 2012

P e n a t :)

Salam.

Hari  ni totally penat. Hari ni offday tapi datang jugak office buat kerja. Esok konti malam, lepas tu LUSA encik suami balik dari Kuantan then Jumaat bawak kite-kite pergi jalan-jalan. Jauh katanya. Takpe, hilanglah sikit stress saya ni. Penat dan tak cukup rehat memang dah jadi benda biasa. Wokei, semua benda dah selesai hari ni, time to go homeeeeeeeeeeeeee ! Tata =)

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...