23 June 2008

aku di sini lagi..

sorry sangat kerna aku tersangatlah sibuk menguruskan hal rumahtangga lately.. huhu..
hal anak-anak dan suami terchenta, hal dapur yang harus berasap,
hal sekolah anak-anak dan hal kerja di pejabat!!
haha.. poyo jek..mane
kawen agi arr!!
i am a
single and available gurl..
opss! jangan bagitau hairul yee.. nanti die mara aku.. huu.. =D

sangat penat hari ni..
ni pon aku belum sampai rumah lagi..

masih berkejar-kejaran di ibu negeri kelantan ni..

penat sungguh!!
kini aku sedang merayau di wakaf che yeh pulak..
hehe..
mama jangan marah yee..
=)

.... bermulanya sebuah dongengan!

aku
ditinggalkan di perkarangan KBMall by my future bro in law at 10.30 in the morning..
(sham, don't get confuse! its just a confusion)
haha!!
aku sensorang pergi menyemakkan mall itu dengan purse yang kOsOng!
huuu.. sangatlah sebak..
urmm.. mama ade bagi fulus tapi memang x cukup untuk aku menyedapkan hati ini..
betul! hati ini meronta
untuk memborong itu dan ini..
tapi apakan daya aku..
aku masih lagi memegang gelaran 'pelajar' yang betul-betul ketandusan uwang! uhh.. =(
tapi xpe..
it's just for temporarily..
nanti bila dah keje, aku nak balas segala dendam kesumat ni..

OKAY! dah.. kita stop dulu pasal merapu-rapu itu..

bermula pukul 10.30 pagi, kaki ini
berjalan mengikut waktu berputar..
sedar-sedar dah pkul 1.30 petang.. hahaha.. sengal sangat rasanya..
berjalan x lenguh tp x sedar langsung waktu berputar..
entahh.. mungkin xde orang kut..
sedang aku enak berjalan, adik aku plak call and her boy
tersengih-sengih.. opsss!!! MAKAN?
yesss.. ye ye ye.. i am cOming! kalo bab-bab makan ni memang aku ON!
huuu.. =)


okey.. majlis
makan-makan dijalankan di PIZZA HUT..
hoyey!! aku suke sangat..
makan punya makan, datanglah member dorang meramaikan majlis
(cutiest boys)..
ermm.. bagus jugek dorang datang.. habes juge la pizza yang 2 slices tuw..
kami dah betul-betul FULL! fuhh.. konyamnyee.. =)

ermm.. habes je makan, aku pulak yang di ajak untuk meramaikan gelanggang bowling kat pacific tuw..
ler.. awat x habaq awai-awai yang hangpa nak p men bowling?
kalo ceq tau, cek xpakai baju kurung inih! heh!!
kurang asam betui adik-adikku sayang neh..
ermm.. xpelah.. aku just bagi
dorongan n sokongan aje..
chayo'-chayo'.. men leklok ye adik-adik.. aku juge la meleleh air liur..
tapi xpe.. kalo x, x ke naya
terselak kain neh depan depa-depa suma?
aihh..
malu seh....

after main mende alah tuw, aku dah rasa kebas tubuh!
opss.. kaki pon same gak arr! sume kebas..
AKU NAK BALIK!!! penatnye seharian..
cume aku x rase sangat
'kepenatan' itu sebab aku 'TERBELI' barang yang aku idamkan selama ini..
huu.. akhirnya aku dapat.. yeh!
hehe..
mengidam!
kalo di tambah tolak darab bahagi, 5 jam lebih aku merayau-rayau kat KBMall tuw..
haha.. duet pon habes...
=(

okay.. stop here..

my
previous story akan di dongengkan ini malam..
tapi kalau mata ini belum terkatup la..
=D

me,
:: zatul hernani mohd nawi ::




























































ouch! Please =P

Assalam. 24 Oktober 2017 - Selasa So remember me, i will remember you.