24 June 2008

.. cerita hari sabtu!!

haa..
ini pula cerita hari sabtu lepas..
huu.. =)
cantik jugek kak lynna neh..
kagum tengok die n her boy..
same padan n same cantik..

ape-ape pun, a million thanks goes to them coz susah-susah datang dari jauh nak deliver item ituw..
memang cantik n really-really nice..
padan dengan aku yang kurus ini..
=p
okehh kak lynna, do the best to your relationship..
nani akan selalu mendoakan orang yang bercinta jarak jauh nei..
hope ikatan itu berkekalan sampai ke akhir hayat yee..

by the way, ini ler pics yang sempat kami pose on that day..
hee.. aku yang rendang..
SEBAB..... kak lynna tinggi sangat..
hehe..
=)

owh! lupa pulak nak bagitau..
aku jumpa couple yang chantek ini di dalam Kedai Buku Popular kat KB Mall..




eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...