24 June 2008

.. jOm mamam!


majlis makan untuk menghilangkan keBosanan..
wah!
kami melaburkan FULUS di NoOdle Station yang terletak di tingkat 3, KB Mall..
great!! tapi ini aje yang sempat aku paparkan..
masa x banyak untuk aku berbicara..
uhh! senantiasa jealous tengok aku kan?
huu..
anyway.. enjoy watching my photOs..
hee.. =)

bersama member aku yang paling aku sayang..
we have been together since we're 13 years old..
lama kan?
kini aku dah 22 tahun.. dia pun same..
hope perkenalan pertama itu akan berpanjangan..
insyaAllah..
=p





eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...