04 September 2008

mau kelainan lagi!

salam..

di pagi khamis yang hening ini, saya bersendirian memikirkan tentang keinginan dan kehidupan yang bakal saya tempuhi kelak bersama dengan orang-orang kesayangan saya!! chewwah...
mengelamun lagi si minah jenin ini yaa.. ;)
sengalnyaa..


ermm.. pening kepala saya hari.. pening..
tapi makan tetap berselera! huh.. ;p
seharian saya tidak zzzz.. masuk waktu ini, sudah 26 jam mata saya celik dan celik!
mahu sudahkan assignment tapi benda lain yang ter"sudah".. huhu..
tapi x mengapalah sebab itu memang sesuatu yang harus dilaksanakan oleh budak-budak bujang a.k.a anak dara... hoho.. ;p
apapun, cluenya adalah, peti sejuk saya sangat berbau harum!!
buat teman serumah, kita sudah laluinya bersama.. best sangat kann??
hehe.. sabar ajela zatul nani!

ermm..
sebenarnya, hari ini atau dengan kata lain, petang ini, saya mahu kelainan untuk blog saya.. heee.. rasanya semua dah tahu kan? heee..
(gelak dan gelak lagi)..

x sudah-sudah dengan edit edit edit dan edit..
yelah..
kan saya dah cakap yang saya cepat bosan..
;)

okay, anyway, kita tunggu dan tengok aje apa yang bakal saya corakkan.. ;)

saya nak kamu tengok gambar ini.. ;)
























so, apa comments kamu??
..................................................
apa jawapan dari gambar ini?
...................................................

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...