26 November 2008

i'm getting bored.. ;(

semalam dan beberapa malam lepas, berpuluh kali saya buka profile friendster saya. entah. boring sangat. macam dah x ada yang menarik minat saya.
terus, saya buka lagi profile myspace. kosong. x tahu apa yang nak di 'update'kan.
terus lagi, saya buka lagi akaun facebook saya. juga kosong. erm.
entah bila mood saya nak datang macam dulu.

iyelah. walaupun saya ni bukan maharani internet, tapi kalau saya buka aje benda-benda alah tu, ade je benda yang saya indahkan.
bukan saya x ada kawan. ramai kawan saya dalam semua akaun tu.
tapi, sekarang dah x macam dulu kan?
memang la kehidupan saya indah dihiasi keindahan hidup. waa.. bermadah pulak!
tapi, adakalanya boring yang amat.

eh.. malas le saya bercerita tentang semua akaun saya tu.
kalau saya bercerita, memang x habis.
penat nanti kamu yang membacanya.. ;) hehehe..

bercerita tentang hari ini..

hari ini, seharian tubuh saya hanya di atas katil. saya x bergerak kemana-mana.
Oops!! bukan malas ye. saya cuma x sihat. x sedap badan. sakit yang amat.
dari awal pagi hinggalah ke saat ini, saya x berganjak. kalau keluar bilik pun, hanya nak ke toilet. adeh! sakit maa... saya x tidur dari pukul 4 pagi. sakit ape ntah! tunggu punya tunggu, terguling-guling saya atas katil ni. huhu.
pukul 5 lebih pagi tadi, saya kejutkan mama. suruh dia urutkan. sakit sampai nangis-nangis ni. haha! cian mama. dah la dia nak p kerja tadi. apapun, dah selamat dah. perut pun dah x sakit. haaa... apalagi.. mengadap internet lah pulak kerja saya. hehe.. tapi, still atas katil lagi. ;)

saya x perlu keluar bilik kalau nak ber'internet' sekarang ni.
ada wireless signal pulak kat area hutan rumah saya ni. hehe.
streamyx kat depan tu asyik adik saya je yang guna. haha!
tapi, xpelah. at least, saya x perlu ke meja laptop kat depan tu.
memang la kalau nak di bandingkan, wireless ni lambat sikit berbanding streamyx line tu.. hehe. tapi, xpelah. duk dalam bilik lagi privacy. hee ;)

erm.. esok mahu ke Maybank lagik. setelkan hal online banking tuh. ATM ada 5, tapi semuanya kehabisan duit. huiss!! ganas betul orang-orang Tanah Merah ni.
dapat je gaji, terus borong DUIT dalam bank. hehehe ;)

pagi semalam dah pergi. malam pergi lagi. sepatutnya malam ni pergi lagi tau.
tapi, saya cancelkan. cian pulak nak ajak mama or abah pergi ke Tanah Merah tu.
jauh jugaklah. dengan orang ramai yang baru dapat gaji lagi. hehe..

saya ingat pagi or petang esok lah saya ke Maybank. ajak pakcik Wan Hairy tu. hehe.
senang sikit. x payah peningkan kepala kan? hee.. ;p

yeyey! esok kalau mama bagi, dapatle saya keluar dating dengan pakcik Wan Hairy tu..
huhu ;p

gatall!!

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...