15 February 2009

assignments times..

salam..

hari ini kerja saya hanya mahu sudahkan assignments yang macam gunung tuh..
rasanya hari ini saya x akan kemana-mana.. makan pun di rumah..
x ada mood mahu keluar..
duduk di atas kerusi dan sudahkan kerja sekolah yang kena hantar esok pagi..
kelas petang pun ada assignment jugak kena hantar..
apapun, just relax dan tenangkan fikiran setelah seminggu otak saya terbeban dengan hal-hal trip ke Pulau Pangkor tu.. (maaf kawan..)
apapun, semuanya sudah settle..
malas mau fikir lagi..
nanti x pasal-pasal saya pula yang hypertension..

okay.. no blog for today.. enough and enough.. hehe~~ ;)

(ye la tu.. petang ni ade lagik entri baru.. huhu..)

huhu~~ anyway, tengoklah keadaan.. ;p

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...