18 February 2009

ke'sengal'an...

salam..

saya sebenarnya masih ada kerja yang mahu disudahkan..
tapi, saya mahu meng'edit' pictures.
nanti saya uploadkan Indian cuisines hari Isnin lalu~~
sabar ye sayang..

ermm..
kalau di fikir, dijenguk, ditilik, ditenung, saya masih ada 6 assignments yang kena submit by the end of this week.
x ke nanti saya jadik mereng??
huhu~~ esok hari terakhir kuliah dalam minggu ni..
sempat ke saya buat assignment tu semua? erm~~!

apapun, surat sponsor sudahpun dikeluarkan~ yahOO!!
suka betul hati saya.. ehe~~
tak sabar nak pergi kutip barang-barang sponsor nih..
huhu~ sengal!!

okay then, saya pergi dulu..
gambar kejap lagik lah~~!
SABAR okay.. ;p

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...