03 February 2009

selesai sudah...

salam dan alhamdulillah..

fuhhhh... lega yang amat~!!!

at last, beres sudah "Chinese Day" for my group~!
thanks to all yang tolong group kami dalam menyiapkan aktiviti yang saya anggap x ada motif dan tujuan ni.. hee~~ ;)
ada yang x belajar langsung dari apa yang saya perhatikanlah~!
tapi x mengapa.. apa yang penting, kami satu group x payah nak runsing-runsing lagik!
yang sudah tu sudah hokei~~!
nanti esok saya uploadkan photo regarding chinese day ni yeah..
malam ni x sempat lah..
nanti saya kisahkan lagik cerita-cerita menarik sepanjang chinese set semalam..
banyak cerita best tao~~!
;)

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...