27 April 2009

27 April 2009, 9.13 am

salam.

happy-happy pagi ini sebab kembar saya........ (sila baca mesej di bawah~ tq.)

salam.
Cik Zat, sila buat pengumuman kepada kawan-kawan 5 Adil 2 ye.

Amirah sudah selamat melahirkan baby boy pada 9 April 2009 secara normal.
siapa-siapa yang mahu melawat, sila ke rumah beliau sebelum 2 Mei 2009.
tq.

ehehe~ kembar saya yang seiras tu sudah ada baby.. baby boy lagik. aih~
erm.. macam mana nak pergi ke rumah beliau ye? sebab saya kesuntukan dengan exam papers lagik. tak apa lah.. saya wish dari kejauhan. semoga beliau selamat sentiasa dan bahagia sebagai isteri dan ibu. insyaAllah. wink* :p

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...