24 May 2009

mother's day.CAKE

salam.

to my lovely mom, HAPPY MOTHER'S DAY.. or should i say, BELATED MOTHER'S DAY..
you are the greatest MOTHER for us.. mish you..
love you forever~ (:




kami adik-beradik konon-konon nak buat bagi havoc la sikit malam tu, tapi petang sebelum saya ke bandar Tanah Merah, saya terlanggar pasu bunga mama, so, mood dia tak berapa nak okay sikit lah that day.. huu.. ;) memang spoil sungguh~ tapi, sambut je lah.. okay, pictures makan-makan will be uploaded soon okay.. cumil tak cake ni? really looks small but nice.. ;)

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...