24 May 2009

:: kiri OR kanan ::

salam.

buruk benar jari dan tangan kanan saya. habis tercucuk dan tertusuk! ada dekat 6 parut di jari jemari kanan saya.. waaa tamau~!! nanti tak cute nak sarung cincin.. kalau kamera fokus, sah terpampang jelas parut-parut cute kat jari ni.. adeh.. tamau~ haa, jom medicure pedicure.. hehe

banyak lagi darah yang keluar tau~
ini kena kaca frame gambar masa saya nak buang gambar hairul nizam..
sakit sungguh! alahai.. dah nak dekat dengan majlis, macam-macam pulak terjadi..
huu~ ;(
sob sob sob...
(abaikan kuku panjang saya tu, sekarang sudah pendek yee..)

pictures ni adik saya si bongsu itu yang captured, baru pegang SLR, so, come out's pic pun baru lah kan? hihi ;)
okay-okay, depa ni kena study banyak-banyak baru boleh pegang SLR tu.. ;p

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...