05 June 2009

1.month.LEFT

salam.

entri pembuka for month of June~

semalam ingat nak update blog, ye lah.. semalam genap 11 bulan kami bersama berdua..
tapi, balik aje dari rumah tok ayah, mata tak nak buka~ sudahtu, katil pula duk melambai-lambai suruh tidur.. apalagi, off lappy then terus lelap.. sedar pukul 3 pagi, terus teringat cerita Keliwon semalam ( tikar mengkuang~) huhu.. :p

anyway, we have been in LOVE for 10 months, 3 weeks, 5 days before we are getting engaged! satu jangka masa yang amat cepat dan pantas.. sekejap bukan?

esok, genap 1 minggu saya menjadi tunangan orang~ rasa macam tiada apa yang berubah.. haha.. saya masih saya yang dulu~ tapi harus saya ingat, don't play-play eyes hokei~! huhu ..

haa.. esok jugak my Mr.Heart balik.. so, mau pinjam kereta my abah la.. jom kita jalan-jalan and menyesakkan jalan Kota Bharu.. =)

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...