08 September 2009

Salam.

Tengah-tengah tak ada kerja tadi, saya terbelek this pictures. Owh, terasa baru semalam aje saya ditunangkan. Hoh! gediks*... ahaha (=

Bukanlah! Saya just tertarik dengan warna sedondon yang kami pakai on that day. Tak janji pun nak pakai warna yang sama, haaa sebagai bukti, Abah pakai hijau, adik-adik laki pakai coklat. Memang lari terus warnanya! Belah Wan Hairy pun warna merah pekat. Hoo... Biru hanya ilusi lah jawabnya kan? ececehh~

Sebenarnya, saya RINDU kat Mama, itu pasal saya upload this picture. Sudah tu, mata pulak tamau kuyu. So, apalagi kan? Update ler sikit-sikit. Kalau nak ikutkan hati, malas ler nak update. Tak ada cerita yang best yang nak dikongsikan buat masa ni. Huu.. Tunggulah nanti mood bagus datang, saya ceritalah lagi. owrite~ Mahu rest la dulu. Esok kelas pagi dong! Encik tunang pun dah bising-bising saya tak pejam mata lagi ni. Ok got to go. tidurlah walau sekejap.. ;)


p/s :: bulan 6 tahun depan ke dear encik hairy? ahaha ;p

ouch! Please =P

Assalam. 24 Oktober 2017 - Selasa So remember me, i will remember you.