26 March 2010

Salam.

Ingat tak, itu hari, ada saya kisahkan di facebook tentang pelajar-pelajar SPM dari SM(J)K Chung Hwa Kota Bharu datang ke dapur Kolej PTPL? Hurm. Inilah menu yang sempat saya hasilkan hari tu. Ada 2 sesi memasak. Satu sesi dihadiri seramai 20 orang pelajar dan satu lagi sesi juga seramai 20 orang pelajar. Setiap sesi diberi masa selama 1 jam untuk menyudahkan menu ni. Hoh! kalut jugak lah kan? Sebab dah lama saya tinggalkan western food ni. Mujur semuanya sempurna. Suka-suka. So then, enjoy all the photos. Banyak lagi photos, tapi tak tahu saya masukkan dalam folder apa. Okeh. (=




p/s : kalau di hotel, tak kisah la mana-mana hotel. 3 bintang ke, 4 bintang ke, 5 bintang ke, menu ini berharga dalam RM 30 dan ke atas. Maklumlah! HOTEL kan??? Huhu~

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...