24 May 2010

kalaulah...

Salam.

Sangat tertekan malam ni. 4 jam berada depan lappy tapi macam orang hilang keupayaan berfikir. Sangat-sangat-sangat pressure! Tak tahu sebab apa. Ah! Mahu tenangkan hati dan fikiran. Mahu melelapkan mata. Sakit otak kalau selalu macam ni. Not in mood~ :(

Esok ada appointment dengan doktor. Nak cuci gigi, nak scrub wajah, nak itu nak ini. Tapi DUIT tak berapa NAK ada. Selamat malam semua!



Kalau lah time-time macam ni dapat bercuti ke pulau nan indah. Alangkah girangnya HATI.... ;)

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...