01 August 2010

jom study...

Salam.

Pagi ni pepagi lagi dah terpacak di dapur, dengan niat nak goreng chicken meatball. Berbekalkan semangat yang tinggi mahu study dengan buku-buku yang menggunung tinggi tu. (tak taulah habis baca ke tak, entah-entah ghaib atas katil yang empuk tuh!) Haha. Memang gempak ah study kali ni. Kalah students yang nak final exams. Dengan nescafe panas plus nuggets 2-3 ketul, confirm tertidur dengan lenanya! Kan? Lepas makan, haruslah mengantuk to the max!
Lauk-pauk for lunch ada 4 jenis, air asam paru, sup tulang, seafood tomyam dan jugak ikan masak pedas kicap. Hurm, tak apa, hari ini tak payah masak banyak, tanak nasi aje. Hihi. Lagipun, bukan ada orang kat rumah ni, saya seorang saja. Bedal aja apa yang ada... Petang sikit nak keluar pergi carik tiket. Haha. Esok pagi nak naik bus, tapi tiket belum beli. Entah ada entah tidak.

Wah! Esok dah nak ke Kuantan, tapi baju-baju masih tak dikemas lagi. Ayo. Banyaknya kerja ni. Duduk seorang diri kat rumah ni memang betul-betul membuatkan saya malas! Malas yang amat. Okey, tak mahu cerita panjang-lebar. Mahu study kejap, rehat banyak, lipat kain-baju masuk dalam bag, kemas apa yang patut then TIDO! Hari ni Ahad ye? Owh okey~ Sudah dulu....

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...