30 November 2010

Salam.

Esok genap 4 bulan pregnancy
Esok ada appointment dengan doktor. 
Esok jugak kena kuatkan semangat dan stamina, kena cekalkan hati. 
Esok doktor nak ambil sample darah.
Banyak jugak ye kalau satu tabung tu.
Saya ingatkan macam blood test yang dia ketip dekat hujung jari tu jek! 
Alaa, yang macam HIV test or diabetes tuu...
Huuwaaa !!
(Ya Allah, sihatkanlah tubuh badan aku esok ye)
Nak drive kereta pulang ke Machang lagi. 

TAPI,

Kalau dah decide nak jadi seorang ibu, saya memang dah kuat semangat. 
hehe. saja je nak bagi gempak takut darah.
sekarang dah tak takut apa-apa sekarang ni. 
cekalkan HATI wahai Puan Zat !

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...