13 December 2010

apa kes engkau ?

Salam.


Sudah lama tak bukak blog. Bila buka je, tiba-tiba keluar benda kat atas tu (ACCESS TO THE URL HAS BEEN DENIED!) Apa dia ye? Siap ada tanda seru lagi tuh. Macam penting je. Bila tekan semua blogspot kawan-kawan, mesti keluar yang itu, bahagian atas kiri. Kenapa ye? Ada yang tak kena ke dengan blogspot sekarang ni? Ish. Patutlah lambat nak loading. Macam kura-kura jalan dengan siput bab* jek. 

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...