18 January 2011

i wish, i will...

Salam.

Antara dekorasi yang memikat hati saya.

Tengah berkira-kira dengan Encik Hairy. Agak-agak bila ye semuanya nak selesai. Saya jatuh hati dengan gambar yang pertama. Biru itu memang warna kesukaan saya. Langsir pun harap-harap nak jadi macam tu jugak. Cantik kan? Sofa sudah ada, langsir settled, meja dah jumpa yang sangat murah. Cuma sekarang ni tengah fikirkan tentang lampu hiasan berdiri 2 bentuk, bingkai gambar hitam dan putih, nak print out gambar, bunga hiasan dan macam-macam lagi lah. Harap-harap ada yang murah tetapi cantik, yang itu kena usaha untuk mencari. Rak sudah jumpa dan booked. Dalam minggu depan atau minggu lagi satu dapat lah.




pictures, credit to google ;)

oh. baru ku tahu erti rindu :)

Salam. 1 Okt 2016. RINDU. Rindu sebab dah lama tak bersua. Sepanjang 2 tahun ni banyak benda berlaku dalam hidup. Ada suka. Ada duka. Tapi...