25 January 2011

kisah percintaan dia & dia II .

Salam.

Selamat pagi you alls. Hujan lebat weh kat Kuantan ni. Bangun pagi-pagi, goreng nasi buat suami sambil layan game dalam laptop. Suami pun dah hilang pergi office. Tinggal lah daku sendirian dan tiba-tiba teringat kat pengantin yang cun melecun tu. So, I mau kasi cerita sama you tentang dia lagi. Hehe. Tapi, saya sangat terkilan sebab tak dapat nak ambil gambar banyak-banyak-banyak dengan dia. Uhuk. Sebabnya, lepas menjamu selera, my mom dah nak gerak balik. Ada kerja katanya. Sangat sadis lah. My husband pulak buat muka selamba, macam ala-ala 'haaa jomlah kita balik'. Huuu. Tak dapat nak bergambar sakan dengan Puan pengantin baru ni. Tapi, tak apalah kan. 2 keping ini pun sudah cukup untuk buat hati terubat dari duka dan lara. Ecececeh !

My mom & I adalah orang first yang bergambar dengan Puan pengantin after her make-up session.
Jangan marah yang lain naaa.
Kami terpaksa pulang awal, so tergopoh-gapah naik tangga masuk bilik pergi jumpa pengantin.
Huhu ;)

Eh eh Puan pengantin tengok  mana tut?
Anyway, i'm happy for you dear.
I'm so grateful to know you since our first meeting.
=D

ouch! Please =P

Assalam. 24 Oktober 2017 - Selasa So remember me, i will remember you.