25 January 2011

kisah percintaan dia & dia .

Salam.

Tadaaaaaaa !

Ini gambar yang boleh di kira comel sedikit dari yang lain. Agak okay la sikit kan. Sebab yang lain kabur sangat-sangat. Kasihan kat kite taw! Tapi takpe kan Puan Iza, ada lagi back-up pictures dari you punya photographer. Kan kan? Kite tak sabar nak tunggu gambar kite tau. Ehek-ehek-ehek. Bukan gambar pasangan pengantin comel ni yang kita nak, kite nak gambar kite aje. Hehe. Ops! Jangan over mummy. Nanti baby boy jadi over jugak. Hiii.. Tak banyak pun yang di snap oleh jurugambar beliau, tapi saya nak tunggu jugak. Nak cuci dan tempek dalam album kenangan dengan sahabat kesayangan saya tu. Love you very strong ye Puan Rohaiza. Muaxxh~ Kiss pipi banyak-banyak kali kasi husband kesayangan dia get jealous! Hihi.. Owh yang ini segalanya ketika majlis solemnization hari Rabu malam Khamis. I like your tudung and eveything about your style on your majlis tu. I LOVE it very much. Kalau di beri peluang untuk kahwin lagi sekali dengan Encik Hairy, saya nak 100% macam Puan Rohaiza. Sangat-sangat cute okeh. Keterujaan saya sehingga keesokkan harinya. Tak habis-habis berkisah dengan suami, my mom, my friends and also siblings. Mereka semua teruja dengan kecantikan Puan Iza ni tau. Sememangnya beliau seorang yang cantik. Bak kata jurudandan beliau, cantik luaran dan dalaman. You, beruntung tau your husband. Hehe. Okay, berbalik kepada cerita majlis akad nikah....

Kata suami saya, 2 kali lafaz, encik tunang dia sah bergelar suami. Memang lah nampak gabra dan gementar kan? Bergelora jiwa bak kata orang tua-tua, berombak-ombak dada. Haha. Mana taknya, semua mata memandang ke arah awak, mestilah perasaan berbaur macam-macam. Nasib tak pitam aje kan? Hehe.. Kuatkan semangat anda wahai bakal-bakal suami. Kami and the gang menemani debaran si isteri di dalam bilik. Tak tahu apa yang berlaku kat bawah. Bila turun sahaja, majlis akad sudah selesai. Kami turun sekejap saja, doa sedang dibaca. Cuma sempat jugaklah merasa kehangatan majlis. Alhamdulillah segalanya lancar. You, nikah sekali saja kalau di izinkan Allah swt. Untuk sekali ini, buat sehabis baik. Biar semuanya sempurna dan semoga mendapat barakah dari Allah swt. Barakallahulakum.... ;)

HAPPY WEDDING to both of you sayang !  

Daddy tengok mana tu? Tengok kamera depan ni. 
You pun sama sayang, cepat-cepat tengok sini.
hehe ;)

Pasangan pengantin muka cantik saja.
Tiba-tiba pasangan bakal papa & mummy ni terover lah pulak.
Sengih-sengih tu macam kita yang menikah malam tu ye?

okay. yang ini sangat-sangat cun sayang.
Sebab Asyruff suruh kita berdiri elok-elok dan rapat.
I nak pegang belakang you, tetiba ada tangan jugak belakang you!
opss. Sorry tersentuh suami orang. Huhu ;)

eh, comeback ke sis?

Assalam - 13/10/2017 , Jumaat. Kita datang jengah blog kita ni bukan nak buat comeback pun, sebab kita tahu entah bila kita akan jadi ra...